(2010-03-07 ساعت 16:19)ساسان نوشته: سلام به همه دوستانمن کاملا با این دوست همزبانم موافقم
من ساکن تبریز هستم و قراره پس از مصاحبه عازم سانفرانسیسکو بشیم
پس از یک عالمه پرس و جو از تبریزی های ساکن آمریکا همگی بدون شک پرواز با ترکیش ایر لایزنز رو توصیه کردن.
1- تبریز به استانبول (همه روزه پرواز داره)
2- استانبول به لندن یا نیو یورک یا شیکاگو(همه روزه پرواز داره)
3- لندن یا شیکاگو یا نیو یورک به همه جای کالیفرنیا ( سانفرانسیسکو یا لس آنجلس)
زمان پرواز حدودا" 22 الی 27 ساعت با تاخیرات مجاز و غیر مجاز.
این سوال برای من پیش اومد که چرا همه می خوان برن به جنوب ایران (امارات - قطر و...) بعد از اونجا میرن آمریکا؟؟؟
ذاتا" بایستی هر قدر تونستیم با صرف هزینه کمتری ؛ بیشتر به غرب نزدیک تر بشیم .
همه کسانی هم که از پرواز هایی که از امارات یا قطر به مقصد آمریکا وجود داره استفاده کرده بودن از دست هندی و پاکستانی و اعراب جنوب خلیج فارس که با هاشون همسفر شده بودن کلی ناراحت بودن و غر غر می کردن.
ترکیش هر روز از تهران به استانبول پرواز داره و ترکیش یک شرکت فرا ملیتی هستش بر خلاف اسمش و طرف قرارداد با آمریکن ایر لاینز و بریتیش ایر ویز هستش .
فقط تنها تعریف خوبی که از پرواز امارات شنیدم این بود که حدود 18 ساعته از امارات یک راست رفته لس آنجلس.
فکر کنم بایستی این پرواز از 2 تا خلبان و2 تا کمک خلبان استفاده کرده باشه
اصلا به توصیه خانم laili(یکی از مدیران سایت) که هر چه میتونیم از هزینه سفر کاهش بدیم تا اونجا پول بیشتری برای زندگی اولیه داشته باشیم.
میشه یه کاری هم کرد که ارزون ولی با کیفیت تموم بشه:
مثلا میشه با قطار(بخاطر هزینه کمتر) به استانبول سفر کرد واز اونجا با ترکیش به آمریکا رفت.
از استانبول به لس آنجلس حدود 700 دلار میشه که با این تفاسیر هزینه اضافی ترانزیت هم نمیدی و با یک پرواز امن و راحت سفر میکنی.
از دفتر ترکیش در تهران هم میشه تمام هماهنگی ها روانجام داد.
این کار امتیاز بزرگی هم که داره اینه که در فرودگاه ایران اعصابت خورد نمیشه
In the United States I will feel as if I were alive again