2013-08-20 ساعت 02:07
(2013-08-18 ساعت 01:46)sce نوشته: ...سلام دوست عزیز.
اگر زیاد دکتر میروید و احتیاج به حالا عمل جراحی و عکس برداری و ... دارید، پلنی انتخاب کنید که کوپی کم داشته باشه یا نداشته باشه که در اینصورت دیداکتبلش قاعدتا بالا میشه....
بنظر من در هر صورت: اگر احساس میکنید سالم هستید و یا نه سابقه قبلی بیماری دارید، عاقلانه تر است که بیمه ایی با کوپی صفر بگیرید حالا با دیداکتبل بالا. چون آدم از لحظه بعدش خبر نداره که براش چه اتفاقی میافته.
من از تمام پست های شما استفاده بردم و ازتون کاملا متشکرم.
اما به نظر من یه جای این پاسخ شما منو قانع نمی کنه.در واقع من یه جور تناقض تو این پاسخ می بینم.می خوام بدونم بهترین پلن واسه کسی که بیماری خاصی نداره کدومه ؟کوپی کم یا صفر و تبعا دیداکتبل بالا یا کوپی متناسب و دیداکتبل پایینتر ؟
ممنون از وقتی که واسه پاسخ میزارین.
موفق باشین.
[/quote]
منظورم این بود که اگر شرائط شما طوری است که احتیاج دارید دکتر شما را مرتب ویزیت کند، که احتمالا زیاد احتیاج به آزمایشگاه و عکس برداری و.... پیدا میکنید، پس براتون نمیارزه که "co insurance" داشته باشید. چون داشتن کوپی به این معناست که از هر بار هزینه های پزشکی، درصدی را شما باید بدید و بقیه اش را بیمه میدهد. ولی اگر کوپی صفر داشته باشید، به مرور دیداکتبلتان را میدهید و از آن موقع به بعد دیگر همه هزینه ها با بیمه است.
حالا اگر بخواهید محکم کاری کنید، چه سالم باشید چه نه، همون بیمه با کوپی صفر و یا کم را بگیرید. چون اگر بخاطر هر بیماری ای چه با سابقه قبلی و یا چه ناگهانی، گذرتون به بیمارستان بیافته، باید خیلی هزینه کنید...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.