2013-08-21 ساعت 10:41
(2013-08-20 ساعت 23:58)pari pariaaa نوشته:(2013-08-20 ساعت 23:46)niki88 نوشته:(2013-08-20 ساعت 13:13)masoud z نوشته:دوست عزیز همه این کار هایی که گفتید رو انجام دادم اما باز برمی گرده به قسمت صفحه پر کردن کانفرمیشن نامبر و کد جدید برای ورود می ده لطفا اگر شما قبول شده اید ونتیجه داشته اید به من هم بگویید کیس نامبرم هم 78XX فکر نمی کنید به خاطر این که کیس نامبر من بالاست نمی توانم وارد شوم؟(2013-08-20 ساعت 01:10)mechanicalengineer نوشته:(2013-08-19 ساعت 23:43)niki88 نوشته: من وارد همین سایت میشم ومشخصاتم را وارد میکنم اما وارد نمیشود لطفا راهنمایی کنیددوست عزیز اطلاعاتتو چک کن درنهایت با موس روی Submitبزن نه اینکه enter کنی !
اگر تا حالا موفق نشدی وارد شوی یکبار امتحان کن و از گزینه If forget the confirmation number وارد شو که در این صورت در صفحه جدید ازت مشخصات بیشتری از جمله تاریخ کامل تولد و ایمیل ادرست را میخواهد. موفق باشی
اصلا ربطي به كيس نامبر بالاتون نداره دوست عزيز،استرس به خودتون راه نديد.براي من چند روز قبل اينجوري شده بود و پايين صفحه اي كه كانفرميشن نامبر ميخواست با قرمز پيغام ميداد كه لاك شده صفحه ام اما بعد از چند روز درست شد خودش.صبر كنيد ،اگه همه چيز رو درست ميزنيد و بازم خطا ميگيريد احتمال داره كه مشكلتون شبيه من باشه و خودش درست بشه چند روز ديگه.
ایشون حتما یاد 2 سال افتادن که نتایج رو باطل اعلام کردن

[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیرد
[/font]
[font=Verdana]
[/font]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]