2013-08-21 ساعت 23:02
(2013-08-21 ساعت 22:51)نسرین ظ نوشته:(2013-08-21 ساعت 22:38)nedafarsi نوشته: نه نه نه.....مال منو انداختن ابوظبی...سرخود....چرا؟؟؟؟؟
سلام
یک لحظه خوشحال شدم که دیدم زمان مصاحبه شما یک روز با من فرق داره، فکر کردم برنامه ریزی کنیم با دوستان یک زمان بریم.. اما دیدم محل مصاحبتون ابوظبیه
به هر حال تبریک و موفق باشید.
لطفا یک تاپیک باز کنید، دوستانی که محل و زمان مصاحبه شون یکیه اگه دوست داشتن اعلام کنند..
مرسی
دوست عزیز شما اگر میخواین با کسی هماهنگ کنید باید در پیام خصوصی این کار رو بکنید. تاپیک دیگه ای برای این موضوع باز نمیشه و من در پستم گفتم از دادن تاریخ دقیق مصاحبه تون خودداری کنید، فقط هفته اش رو بگید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا