2010-03-10 ساعت 10:46
(2010-03-10 ساعت 09:53)darya نوشته:(2010-03-09 ساعت 19:32)payman R نوشته: سلام دوستان،
از بچههای ابوظبی کس دیگه ای با سفارت مکاتبه نکرده؟ جواب چی گرفته؟ دقت کردین از شروع لاتاری ۲۰۱۰ تا الان از بچههایی که ابوظبی مصاحبه داشتن و بهشون کلیرنس خورده فقط ۱ نفر (دریا خانوم) کلیر شده. خیلی عجیب که روند کلیر کردن این ۲ سفارت اینقدر باهم فرق داره .مگه اینها همی کیس ها را واشنگتون نمیفرستن؟پس چرا کار بچههای آنکارا اینقدر زود پیش میره ولی ابوظبی اینقدر کند؟
اینطوریا هم نیست. من خودم کسی رو می شناسم که بعد از یک ماه کلیر شد. ولی خوب اینجا عضو نیست. در ضمن به نسبت تعداد افرادی که آنکارا میرن، ابوظبی واقعا تعداد کمی مصاحبه میشن. فکر کنم اکثرا هم بدون کلیر ویزاشون رو می گیرن. نگران نباشید و عجله هم نکنید. هر چه دیرتر کلیر بشید بیشتر وقت دارید کارهاتون رو سر و سامون بدید. البته استرستون رو درک میکنم. من خودم مردم تا کلیر شدم. ولی وقتی ویزاتون رو گرفتید تازه می فهمین که چقدر بیخودی اعصابتون رو خرد کردید و چقدر از کارهایی که میتونستین تو این مدت انجام بدید رو بخاطر این استرس عقب انداختین. من خودم یک گند اساسی تو امتحان تافل زدم که بیا و ببین!
دريا جان بي خيال بابا. منم يه گند اساسي تو GRE زدم

تو يو اس بهت خوش بگذره و هميشه شاد باشي و سرخوش