2013-08-23 ساعت 17:05
(2013-08-23 ساعت 16:48)zanganeh نوشته: سلام دوستان من.
دوستان با توجه به اينكه 5 ماه از تاريخ مديكال من خانوادم ميگذره و هنوز در دوره كليرنس هستم و كلير نشدم تصميم گرفتم براي تمديد مديكال برم انكارا و سوالم از شما اينه كه :
1- ايا كارت واكسن پاستور رو مجدد بايد بگيرم يا همون برگه اي كه دكتر اونگان داده كافيه؟
2-با توجه به اينكه بچه هاي من هر دو زير 11 سال هستند ايا تست سل رو دوباره انجام ميده؟
3- چه واكسنهايي رو ممكنه بزنه و ايا با توجه به مديكال قبلي كه توسط خودشون بوده و واكسنهاي انفولانزا و واريسلا و MMR رو به هممون تزريق كرد و راديولوژي هممون رو گرفتند دوباره نياز هست تكرار بشه يا بطور كل تكرار ميشه يا نه؟
4- اعتبار مديكال براي مرحله دوم همون 6 ماه هست يا بيشتره؟
دوست عزیز بهتر بود این سوال رو در همون تاپیک 2013 میپرسیدید، جون اینجا هنوز کسی برای مدیکال نرفته و تجربه ای نداره... اما من اونچه در تاپیک های 2013 خوندم اینه که
1. همون برگه ای که بهتون دادن کافیه. اگر واکسنی رو توش علامت زدن حتما تزریق کنید و برید.
2. همه آزمایشات و معاینات تکرار میشه مثل دفعه اول ولی واکسن ها بستگی داره نیاز داشته باشید یا نه.
3.بله 6 ماه هست.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا