2013-08-25 ساعت 09:20
(2013-08-23 ساعت 23:02)elima1980 نوشته: چقدرخوب شدکه هیستون نیومدم .خواست واراده خودم وخداوندباعث شدکه تافرودگاه هیستون هم بیام اما بعدش ازاونجابیام وگاس .ازهمین جا خدمت دوستان جدیدی که آدرس برای دریافت گرین کارت آمریکاندارنداعلام میکنم با فرستادن یک پیغام خصوصی به من ازآدرس من استفاده کنند.دوست دارم بدونم که اگه آدرس خونم به صدنفربدم باهاش گرین کارتشون بگیرن چه اتفاقی برام میفته که ازایران اینجاپیغام میذاشتم یا زنگ میزدم به دوستان میترسیدن آدرس توهیستون بدن .به همشهری خودت زنگ میزنی میگی لطف کن یه آدرس بده واسه گرین کارت انگارجزام داری .آدرس من هست هرکسی خواست با من مکاتبه کنه نهایتش اینه که دستگیرم میکنندمیرم آلکاتراس یا با آدرس خونم میرن اختلاس بانکی میکنندیا میرن آدم میکشن میندازن توخونه من اشگالی نداره ماایرانیهاتومملکت خودمون شیر هستیم اینجاکه میایم ترس ووحشت وجودمارواحاطه میکنه یه وقت لولوخورخوره من نخوره
واقعا دمت گرم ای گفتی بابا من 2014 هستم ما هم تو بلاد کفر فامیل داریم به نزدیکشون میگم ادرسی تلفنی به من بدین من از لاتاری اسمم در اومده میگن باهاش صحبت کردیم مگه اینجا فلان فیثار بهمان من مجبور شدم یه دوست پیدا کنم ادرسش تو لس انجلس هست و تو فرمها 122 و 230 ادرس اونو دادم
2014AS29xy
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11

1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11