2013-08-25 ساعت 19:40
(2013-08-21 ساعت 19:08)3rip نوشته: رفقا یکی از مهمترین کارایی که در بدو ورود در آمریکا دارید ماشین خریدنه.دوست عزیز من تو سایتهای مختلف دیدم که همه توصیه میکنند که بهترین سایت برای خرید ماشین craiglist هستش خوب وقتی ماشین رو ببینیم میتونیم به یه تعمیرکار نشون بدیم و از سالم بودنش مطمئن بشیم میشه لطفا کمی بیشتر توضیح بدید که چرا خرید از این سایت خوب نیست
کمکی که الان میتونید به خودتون کنید اینه که از همین الان که ایران هستید برید توی سایت www.craiglist.com و اونجا ایالت و شهر مقصد خودتون رو انتخاب کنید، سپس به قسمت خرید Cars+Trucks برید و توی پیج جدید روی BY OWNER ONLY رو انتخاب کنید،.....
- خرید ماشین از craiglist رو توصیه نمیکنم، خیلی باید ماهر باشید تا بتونید ماشین خوب پیدا کنید. خرید و فروش شخصی ماشین در آمریکا خیلی راحته، میرید ماشین رو میبینید پول رو میدید فروشنده سند رو امضا میکنه و میده به شما و شما هم امضا میکنید همین. بعد از اون فروشنده هیچ تعهدی نسبت به اشکالات ماشین نداره، واسه همین خرید از craiglist رو توصیه نمیکنم، چون امکان اینکه سرتون کلاه بره زیاده
- خرید از دیلر ها درسته که ماشین رو شاید 1000 تا 2000 دلار گرون تز از قیمت واقعیش بدن، اما حداقل میتونید اطمینان داشته باشید که ماشین سالم میخرید.
امیدوارم یه ماشین خوب و به صرفه بتونید بخرید، موفق باشید.
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری