کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-08-26 ساعت 18:01)SOLTANI11 نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 16:08)محبت نوشته:  
(2013-08-26 ساعت 12:15)SOLTANI11 نوشته:  سلام بر سروران گرامی ، دوستان من دو فرزند دارم یکی ۳ ساله ویکی ۱۲ ساله لطف بفرمایید بگویید
۱- واکسنهای که باید در ابوظبی برای بچه هام بزنم چه واکسنهای هستند؟
۲- ایا برای فرزند ۱۲ سالم غیر از منژیت باید TD هم بزنم در ایران
۳- برای فرزند ۳ ساله چی TDلازمه در ایران بزنم؟
ممنونم بزرگواران
سلام
واکسن بچه هاتون کامله فقط مننژیت برا بچه بزرگتون و آنفولانزا برای هر دو و چند روز زودتر برا مدیکال برید چون تست سل جوابش36ساعت زمان میبره. موفق باشید
دوست من ممنونم از پاسختون ،جسارت نمیشود جوا ب سوال اول من را هم بدهید ایا غیراز تست سل وابله مرغان بچه ها چیز دیگری هم باید در ابوضبی بزنند ؟
در سفرنامه اخیر دوست ۲۰۱۳ ای گفته به بچه هایش بابت نزدن TD در ایران گیر داده بود ند ودر انجا TDزده بودند
سلام
جسارت چرا دوست عزیز اینجا قراره همه بهم کمک کنیم و هیچ منت و اجباری هم نیست در این خصوص بگم خدمت شما که بچه ها 5 دوره واکسن TD تزریق کردن و نیازی نیست اما اگه دکتر اونجا گیر بده بعد 10 سال یه دوره یادآوری تزریق میشه و اصلا مدیکال در صورت نداشتن بیماری خاص مد نظرشون ایرادی نیست فقط هزینه در صورت تزریق واکسن اضافه بالا میره اما در خصوص آبله مرغان اگه بچه ها گرفتن یه تیتر آنتی بادی بدید و نتیجه رو همراهتون ببرید البته شده حرف کیس رو مبنی بر گرفتن آبله مرغان پذیرفتن و نه از آزمایش خبری بوده و نه واکسن به هر حال در نهایت بستگی به نظر پزشک داره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، سی سی ، SOLTANI11 ، EKAM ، pari pariaaa

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط محبت - 2013-08-26 ساعت 22:15
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان