2013-08-29 ساعت 00:52
(2013-08-28 ساعت 23:50)uranus88 نوشته:(2013-08-28 ساعت 12:05)mohammad fazli نوشته:(2013-08-27 ساعت 22:17)uranus88 نوشته: سلام دوستان. من چندروز بود میخواستم تو csc ثبتنام کنم که سایتش درست بالا نمیومد. امشب اومد و با تاخیرهای فراوان مراحلشو تا اونجا که باید یسری اطلاعاتو دوباره میخواد(کشور محل اقامت و ....) اونجارو که تکمیل کردم دیگه رفت و نیومد. خیلی منتظر شدم ولی فایده نداشت. بعد صفحه رو reload کردم که یه صفحه اومد اطلاعاتم ثبت شده ولی هیچ آدرسی از اداره پست نیومد. فک میکنم ثبتنامم ناقصه. باید چیکارکنم؟
تو صفحه جزئیات متقاضی اون پایینش اینطوری زده:
اطلاعات قرار ملاقات
هیچ وقتی تعیین نشده است
جزئیات تراکنش
هیچ وقتی تعیین نشده است
درسته یا باید چیزی تعیین شده باشه؟
شما روي گزينه اول كليك كن و مطابق فايل آموزشي برو جلو و محل پست را انتخاب كن. لطفا نگو گزينه اول مال تعيين وقت هست آيا بايد اينو انتخاب كنم يا نه!!!!
من طبق فایل آموزشی پیش رفتم ولی میگم که بعد از اون صفحه که یسری اطلاعاتو باید دوباره وارد کنیم دیگه رفت و نیومد. اطلاعات من ثبت شده ولی هیچ دفتر پستیی انتخاب نکردم. هیچ آدرسی از دفتر پستی بهم نداده!!!! مثه اینکه قابلیت ویرایشم نداده
دوست عزیز
توجه نمیکنیا!!!
من چی گفتم؟؟؟ همون کارو انجام بده. اگه نتونستی پیغام خصوصی بده ببینم مشکلت چیه
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامه • ویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat • ثبت نام در CSC • پرینت فایل CSC • نمونه پرینت CSC • نرمافزار PDF995 • تغییر PTT • نقشه آنکارا • کلیر بعد از 135 روز