2013-08-30 ساعت 14:28
در طی حدود 15 روز از اعلام کارنت شدن شمارهای 1 تا 1800 اداره kcc تنها یکروز مبادرت به ارسال نامه های دعوت نامه ( و بروز رسانی صفحه کاربران) نموده است.
همه تماسهای کاربران نگران اعم از کسانی که تاییدیه دریافت مدارک نگرفته اند و یا کارنت شدگان در انتظار منجر به شنیدن چنین پاسخی بوده است :
ما الان سرمون شلوغه
همه مدارک شما در حال بررسی است
نگران نباشید
به جز این :
تجربه قبول شدگان سالهای قبل هم در چنین زمانی از سال مشابه بوده است.
پس چه جای نگرانی میماند ؟
نگرانیهای واقعی:
آیا همه مدارکم کامل است
آیا همه مدارکم را ترجمه کرده ام
آیا همه واکسنها و کنترل های پزشکی ام را انجام داده ام
آیا پس انداز کافی برای پرداخت هزینه های مصاحبه و سفر به کشور ثالث دارم؟
راهنمایی توام با احترام کاربران دائم النگران !! به اولین تاپیک این مبحث میتواند به تدریج این مشکل را حل کند.
هم اکنون مدیران سعی دارند تا بیشتر اطلاعات مورد نیاز کاربران ( که از تعداد سوالات مربوط به یک موضوع شروع میشود) را در اولین تاپیک قرار دهند.
ما کاربران دائم الحاضر !!! هم میتوانیم با تهیه مطالبی کوتاه و موجز جهت قرار دادن در تاپیک اول ( توسط مدیران) ایشان را کمک نماییم.
در نهایت این تالار تبدیل به مکانی برای اطلاع رسانی ( تاپیک اول )،مشورت و کمک به یکدیگر ( مطالب و سوالات جاری )خواهد بود.
همه تماسهای کاربران نگران اعم از کسانی که تاییدیه دریافت مدارک نگرفته اند و یا کارنت شدگان در انتظار منجر به شنیدن چنین پاسخی بوده است :
ما الان سرمون شلوغه
همه مدارک شما در حال بررسی است
نگران نباشید
به جز این :
تجربه قبول شدگان سالهای قبل هم در چنین زمانی از سال مشابه بوده است.
پس چه جای نگرانی میماند ؟
نگرانیهای واقعی:
آیا همه مدارکم کامل است
آیا همه مدارکم را ترجمه کرده ام
آیا همه واکسنها و کنترل های پزشکی ام را انجام داده ام
آیا پس انداز کافی برای پرداخت هزینه های مصاحبه و سفر به کشور ثالث دارم؟
راهنمایی توام با احترام کاربران دائم النگران !! به اولین تاپیک این مبحث میتواند به تدریج این مشکل را حل کند.
هم اکنون مدیران سعی دارند تا بیشتر اطلاعات مورد نیاز کاربران ( که از تعداد سوالات مربوط به یک موضوع شروع میشود) را در اولین تاپیک قرار دهند.
ما کاربران دائم الحاضر !!! هم میتوانیم با تهیه مطالبی کوتاه و موجز جهت قرار دادن در تاپیک اول ( توسط مدیران) ایشان را کمک نماییم.
در نهایت این تالار تبدیل به مکانی برای اطلاع رسانی ( تاپیک اول )،مشورت و کمک به یکدیگر ( مطالب و سوالات جاری )خواهد بود.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V