(2013-08-29 ساعت 20:20)HELIAA نوشته:(2013-08-29 ساعت 14:23)shazad نوشته:(2013-08-29 ساعت 13:09)HELIAA نوشته: درود بر دوستان
من خودم برنده هستم. تو فرم 230 قسمت 31a اسم همسرم ودخترم رو نوشتم ک now همرام میان. الان ميخام خودم برم و اونها 3 ماه بعد من بیان ، باید همین یه فرم رو اصلاح و ارسال کنم؟؟ یا تو سفارت متونم فرم اصلاحی رو عوض کنم؟؟
خوبه در مورد اینجور چیزا مشورت می گیرید وگرنه اتفاقاتی براتون می افته که یک عمر پشیمون می شید!!!!
عزیز من ۳ ماه هم شد زمان که به خاطرش فرم رو عوض کنید و بگید که بقیه اعضای خانوادتون همراه شما نمی یان، می دونید چه اتفاقی می افته اگه بقیه شما رو در این پرونده همراهی نکنند بعدا باید از طریق ویزای فامیلی اقدام کنند گه چند سال پروسه اش طول می کشه!!!!
اگر همراnه شما بیان (بدون تغییر فرم ارسال شده):
۱ - به احتمال زیاد کلیرنس می خورید و همینطوری چند هفته شایدم چند ماه رفتنتون به تاخیر می افته و مشکلتون به خودی خود حل می شه.
۲ - اگر هم خوش شانس بودید و ویزای یکضرب گرفتید باز هم یک راه هست. ویزای شما تا ۶ ماه بعد از تاریخ مدیکال (سفارت آنکارا) و ۶ ماه بعد از زمان صدور ویزا (بقیه سفارت ها) مهلت داره. یعنی شما می تونید رفتن دسته جمعی تون رو تا ۶ ماه به تاخیر باندازید. به همین راحتی و به همین خوشمزگی
به هیچ عنوان کاری رو که گفتین انجام ندید !!!!!!!!!!!
ممنون از جواب دلسوزانتون. جواب 1 رو ميشه بيشتر توضيح بدين. بخاطر همسرم و دخترم چرا احتمال كليرنس هست????
بفرض گرفتن ويزاي يكضرب مگه من نميتونم خودم برم و اونهاچند ماه بعد بيان??? يا اينكه موقع ورود به خاك دشمن ! همه افراد كيس بايد باشن.
شما به خاطر همسر و دخترتون کلیرنس نمی خورید ولی از آنجاییکه بیش از ۹۵ درصد موارد به دلایل مختلف (دلایل معلوم و نامعلوم) کلیرنس می خورن خوب این احتمال برای شما هم محفوظ است

در مورد اینکه آیا باید همه موقع ورود حضور داشته باشن یا نه من با قطعیت نمی تونم چیزی بگم بیشتر تحقیق کنید و از دوستانی که اطلاعات قابل اطمینان دارن سوال کنید.