2013-09-01 ساعت 15:00
(2013-09-01 ساعت 14:14)frozen mind نوشته: دوستان، تمام تاپیک را با دقت مطالعه کردم، اما هنوز سوالم پابرجاست.به به فروزن عزيز
آفیسر فرودگاه آتلانتا هر بار هنگام ورود و خروج ما گرین کارتمان را گرفت و به دستگاه کارت خوان کشید تا ورود یا خروجمان ثبت شود. من هر بار ابتدا عمدا پاسپورت را تحویل دادم و گرین کارت را رو نکردم، اما آفیسر با تحکم گرین کارت را خواست.
اما آفیسر فرودگاه JFK نیویورک هنگام خروج ما فقط به صفحه اول و دوم پاسپورت نگاه کوتاهی انداخت و پاسپورت را تحویلم داد و اشاره کرد برو! گرین کارتم را باز هم نشان ندادم و نخواست.
کسانی که از فرودگاه JFK وارد شده اند، چه مشاهداتی دارند؟ آیا موقع ورود هم فقط پاسپورت را نگاه می کنند؟ یا مهر می زنند و گرین کارت را هم به دستگاه می کشند؟
ما اين دفعات موقع خروج آفيسري نديديم. فقط موقع چك اين و جلوي كانتر ايرلاين ازمون مدارك را خواستند كه احتمالا منظور شما هم همين بوده.
بايد بگم من فقط از jfk خروج داشتم. سال گذشته و كارمند تركيش موقع
چك اين ازم گرين كارد را خواست كه اشتباه كردم و بهش دادم. چون اصرار داشت كه توي سوابقتون تو ايرلاين ثبت ميشه و ....
تا اينكه امسال كه از سن فرانسيسكو كه وارد مي شدم، ديدم تا گرين را كشيد تاريخ خروج فوق الذكر را ديد و از من هم براي تاييد پرسيد.
براي ورود هم كه حتما بايد گرين را نشان داد.
2012, Bay Area, CA