(2013-08-30 ساعت 09:37)aseman abi نوشته: سلام یکی یه تور خوب برای انکارا که مخصوص همین کارهای سفارت و ... باشه سراغ نداره
در ضمن من مصاحبم 24 اکتبره اگه کسی تو این تاریخ هست پیام بده
برای دوستانی که میخوان به آنکارا برن:
یک تور لیدر ترک در آنکارا هست به نام عباس
عباس به فارسی مسلطه. آدم با انصافیه. میتونه در مورد رفت و آمد فرودگاه به هتل و بالعکس+پیدا کردن هتل+گشت و گذار+ کارهای معاینه پزشکی و غیره کمکتون کنه
پیشنهاد میکنم اول از آژانس های مسافرتی قیمت هتل رو استعلام کنید
و بعد به عباس هم زنگ بزنید و قیمت های عباس را هم استعلام کنید. با مقایسه قیمت ها هر کدوم که بهتر بود را بگیرید.
در مورد رفت و آمد فرودگاه به هتل و بالعکس هزینه ای که عباس میگیره از آژانس های مسافرتی کمتره
در مورد انجام کارهای معاینه پزشکی و غیره اصلا توصیه نمیکنم تور لیدر بگیرید، خودتون همه کارهاتون رو میتونید انجام بدید. پیشنهادم اینه با عباس فقط در مورد هتل و رفت و آمد به هتل و فرودگاه صحبت کنید. و اگر هم دوست داشتید در مورد تور آنکارا.
برای کارهای معاینه پزشکی و سفارت همونطور که گفتم به تور لیدر احتیاجی ندارید، اینجور تور لیدرها فقط برای افراد مسن مناسب هستن که شاید براشون سخته خودشون کاراشونو انجام بدن.
اما عباس کیه:
همونطور که گفتم عباس یه تور لیدر در آنکاراست. اما اینکه انقدر در مهاجرسرا معروف شد دلیلش اینه که خیلی آدم با انصافیه، معمولا تور لیدرها سعی میکنن تا جایی که میتونن واسه شما هزینه بتراشن و اونقدر کار خودشونو مهم جلوه بدن که شما تصور کنید بدون وجود اونا شما هیچ کاری نمیتونید بکنید. ولی عباس اینطوری نیست و کاملا همون کاری که ازش خواستید رو انجام میده و واسه ی همون کار ازتون پول میگیره، و هزینه اضافی براتون نمی تراشه
اینایی رو که من میگم تصور نکنید من با عباس کار کردم، زمانی که من میخواستم برم آنکار (لاتاری 2012) جو خیلی منفی ای علیه تور لیدرها بود و همه میگفتن اصلا سمت تور لیدرها نرید، منم به گفته دوستان عمل کردم و از طریق آژانس هم بلیط گرفتم و هم هتل و هم ایاب و ذهاب به فرودگاه
ولی وقتی وارد آنکارا شدم هم در فرودگاه و هم در صف سفارت با چند ایرانی دیگه برخورد داشتم که اونا از طریق عباس هتل گرفته بودن و وقتی قیمت ها رو مقایسه میکردم فهمیدم که چه کلاه بزرگی سرم رفته
من حتی یکبار در آنکار به مشکلی خوردم و دستم به هیچ جا بند نبود، تنها کاری که به ذهنم رسید این بود که با شماره عباس که از دوستان ایرانی گرفته بودم تماس گرفتم، آدم فوق العاده مهربان و کار راه بندازی بود، با اینکه من مشتریش نبودم 20 دقیقه داشت برام توضیح میداد که چکار کنم.
این رو هم اضافه کنم که خیلی از آژانس هایی که شما مراجعه میکنید خودشون از طریق این تور لیدرهای ترک برای شما هتل میگیرن
اگر در قسمت جستجوی مهاجرسرا "عباس" رو سرچ کنید میتونید از تجربه بچه های سال های گذشته هم بهره مند بشید
فکر میکنم قرار دادن شماره تلفن خلاف مقررات مهاجر سرا باشه، برای همین اگر از دوستان کسی خواست بهم بگه تا شماره عباس رو براتون پیام خصوصی بفرستم.
2012AS25XXX
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا
تاریخ سیتیزنی: 9 اپریل 2018
سفارت: آنكارا
مصاحبه: 30 اپریل
کلیر : 4 جون
دریافت ویزا: 14 جون
ورود به امریکا: 15 سپتمابر2012-آتلانتا