کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230
(2013-09-04 ساعت 08:36)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان .... مشکل امضا مثل اینکه تو فرمام ندارم و اگه به شکل معمول ایرانی شکل نکشم مشکلی پیش نمیاد ولی یه سوال دیگه داشتم اینه که من فرمام رو به فرمت pdf با رزولوشن بالا درست کردم و فرستادم که حجم فرم 230 تقریبا 12.5 مگ و اونیکی تقریبا 3.5 مگ شد و فرستادم و تاریخ ارسالم هم 28/8/2013 بوده ... دیروز به kcc میل زدم که به دستشون رسیده یا نه ولی هیچ جوابی ندادن.... خیلی استرس دارم ... شما بگید طبیعی هستش یا نه اصلا فرمام رو نگاه هم نکردن.... بعد چیز دیگه ای که هست اینه که تو سابجکت ارسال نامه ها نوشتم ایا نامه های من به درسیتی دریافت شده .... البته به انگلیسی... که از روی مواردی که دوستان گذاشته بودن کپی پیست کردم که فکر میکنم نباید اینطور مینوشتم.... حالا باید چه کار کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز نگران نباشید من اولین بار با ایمیل ارسال کردم فرم هایم را چون نتوانسته بودندباز کنند خودشان چند روز بعد به من ایمیل زدند. که فرم ها مشکل دارد من دوباره پست کردم در صورت خالی بودن فرمها خودشان مطلعتان می کنند در مورد تاییدیه هم طول می کشد اما نگران نباشید. فقط نوع امضا خود را به خاطر بسپارید مهم است. خدانگهدار
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: ffrfar

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DS-230 - توسط مامان خانم - 2013-09-04 ساعت 09:01

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان