2013-09-05 ساعت 00:36
درود بر همگی من 1 هفته ای انلاین نشدم سرم شلوغ بود.. تو این مدت منم رفتم مصاحبه واسه گرین کارت ... سوالاتی که پرسید از این قرار بود:
افیسر : ادرس فعلیتون کجاست؟
من : فلان جا
افیسر : تبریک میگم بتون برای بدست اورد اقامت دائم ایالات متحده.. تا کمتر از 30 روز کارتتون پست میشه دم خونتون
من : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...........
دقیقا 30 ثانیه بعد از بیرون اومدن از اتاق مصاحبه استتوسم رو چک کردم تو سایت .. چون میدونستم کار ها انلاین انجام میشه
![[عکس: 6d7b5b1cb8b3f84d1.png]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwbG9hZC50ZWhyYW45OC5jb20vdXBtZS91cGxvYWRzLzZkN2I1YjFjYjhiM2Y4NGQxLnBuZw==)
بلافاصله پرید رو چراغ اخر و وسلام.... واسه بعضی دوستان دونه دونه روشن میشه اونم به خاطر اینه که کسی که مصاحبه میکنه باید با سوپروایزرش مشورت کنه من رفتم پیش اصل جنس یهو پریدم مرحله اخر...
مدارک هم تقریبا هیچی ندید.. هیچی هم نگرفت ازمون.. واکسن هم نخواست.. شناسنامه و غیره هم نخواست .. مدارک مالیاتی نخواست .. هیچ گونه فرمی نخواست...خواستم بپرم ماچش کنم نخواست
نمیدونم چرا کار بعضی دوستان یه 7 ماه 8 ماه و 2 سال
کشیده... واقعا پروسه ی ساده ایه .. هیچ جای نگرانی نیست ... امیدوارم همه کاراشون ردیف شه و زود تر روال اداری عادی رو طی کنن و بدون دردسر پروسه رو به اتمام برسونن
افیسر : ادرس فعلیتون کجاست؟
من : فلان جا
افیسر : تبریک میگم بتون برای بدست اورد اقامت دائم ایالات متحده.. تا کمتر از 30 روز کارتتون پست میشه دم خونتون

من : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...........
دقیقا 30 ثانیه بعد از بیرون اومدن از اتاق مصاحبه استتوسم رو چک کردم تو سایت .. چون میدونستم کار ها انلاین انجام میشه
بلافاصله پرید رو چراغ اخر و وسلام.... واسه بعضی دوستان دونه دونه روشن میشه اونم به خاطر اینه که کسی که مصاحبه میکنه باید با سوپروایزرش مشورت کنه من رفتم پیش اصل جنس یهو پریدم مرحله اخر...

مدارک هم تقریبا هیچی ندید.. هیچی هم نگرفت ازمون.. واکسن هم نخواست.. شناسنامه و غیره هم نخواست .. مدارک مالیاتی نخواست .. هیچ گونه فرمی نخواست...خواستم بپرم ماچش کنم نخواست

نمیدونم چرا کار بعضی دوستان یه 7 ماه 8 ماه و 2 سال

کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت