(2013-09-05 ساعت 13:21)Sam2014 نوشته: دوستان گرامی در ارتباط با ترجمه مدارک دو نکته و سوال. لطفاً راهنمایی بفرمایید:
1- امروز به یکی از دارال...................
2- در پست 1066# عمو احسان فرموده اند "تعویض کارت ملی بدلیل تغییر کد پستی". این یعنی اینکه در ترجمه کارت ملی کد پستی باید با کد پستی درج شده در فرم های DS-230 و DSP-122 یکسان باشد؟آیا درست می گویم؟
در مورد تعویض کارت ملی به علت تفاوت کدپستی باید نکته ای رو خدمتتون عرض کنم. برنده همسر من هستند و ایشون کدپستیشون رو زمان ثبت نام، کدپستی محل سکونت فعلی مون با آدرس همین جا درج کردند. این در حالی هست که کدپستی پشت کارت ملیشون متفاوت بود. برای اینکه احیاناً مشکل خاصی پیش نیاد تصمیم گرفتیم کارت ملیشون رو تغییر بدیم. به شخصه تا حالا جایی نخوندم و ندیدم که دوستی بیان و بگن بخاطر مغایرت کدپستی پشت کارت ملی با کدپستی داخل فرم ها مشکلی براشون پیش اومده باشه. اما ما خواستیم جانب احتیاط رو در نظر گرفته باشیم. در نتیجه فکر نمی کنم اجباری باشه اما خیلی بهتر هست که تعویض کنید.
اما این نکته رو مدنظر داشته باشید که الان اوضاع ثبت احوال خیلی بهم ریخته است و بین 45 تا 60 روز زمان می بره کارت رو بدن ( اگر بدن ) ... نکته بعدی هم اینه که می خوان پروژه کارت ملی هوشمند رو اجرا کنند و خوب تبعاتی هم داره.
منظور اینکه برای اینکار با برنامه ریزی و نگاه به زمان تصمیم گیری کنید.
موفق باشید.

2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3