کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام من شهرستان زندگی میکنم. کسی اطلاع داره واکسن آنفولنزا رو کجا میتونم بزنم؟ پاستور هر روز واکسن هارو میزنه و یا روزهایی خاصی در هفنه میزنه؟ یه سوال دیگه راسته فقط کارت واکسیناسیون پاستور رو قبول میکنن؟ ما ارمنستان مصاحبه داریم.
دوستان عزیز من این ماه کارنت میشم
برای ایروان کارهای زیر را کی باید انجام بدم؟
1-گرفتن کارت واکسن
2-ترجمه مدارک مالی
3-پرینت موجودی حساب
4-هتل
5-وقت پزشک معتمد
6-بلیط هواپیما
7-برای 2 نفر چقدر دلار ببریم - کلاً؟
8- CSC و ثبت تو سایتها هم که نمیخاد.
ممنونم دوستان
[/quote]

سلام دوست عزیز
واقعا هنوز کارت واکسن نگرفته اید؟!! همین فردا برید انستیتو پاستور و کارهای واکسیناسیونتونو شروع کنید.
اگر از مدارک مالی سند خونه و ملک است، چون دارالترجمه ها یک هفته ای همه ی مدارک را ترجمه میکنند و میدهند، میتونید بعد از تعطیلات عید همه ی مدارک را با هم بدید برای ترجمه و یک هفته ای همه را تحویل بگیرید. حتما خودتون ترجمه ها را چک کنید.
15-20 روز مونده به مصاحبه پرینت تمکن مالی را بگیرید خوبه.
هروقت نامه ی دومتون آمد و روز مصاحبه تون مشخص شد هتل را رزرو کنید.
به محض اطلاع از روز مصاحبه تون به دکتر ایمیل بزنید و وقت بگیرید.
برای گرفتن بلیت هواپیما هم باید وقت مدیکالتونو بدونید و بعد بلیت هواپیما تهیه کنید.
برای دو نفر فکر میکنم حدود 2000 یا 2500 دلار کافی باشه.
[/quote]
تعداد افراد کیس: 2، تاریخ و مکان مصاحبه: 15 اکتبر، ایروان، وضعیت: کلیر شدن کیس اصلی در تاریخ 23 آوریل (بعد از 190 روز) و کلیر شدن همراه در تاریخ 14 می (بعد از 211 روز)، دریافت ویزا: 30 می
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، ali1982 ، jjbahale ، Nasimmmm ، maria2000

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به ارمنستان برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط elnazgh - 2013-09-08 ساعت 11:10
کرایه ماشین - توسط saeedshafiee - 2013-08-25 ساعت 15:51
RE: سفر به ارمنستان - توسط amiz.abdollah - 2013-09-06 ساعت 20:21
سفر زمینی - توسط saeedshafiee - 2013-09-11 ساعت 23:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: