2013-09-08 ساعت 15:53
(2013-09-08 ساعت 14:39)mehran.re نوشته:(2013-09-08 ساعت 14:26)masuodrh نوشته: من جدول برندگان 2013 رو که می دیدم گویا اونایی که تو بولتن سپتامبر کارنت شدن سفارت های ایروان و ابوظبی همون نوامبر مصاحبه کردن ولی آنکارا اکثرا تو دسامبر..یعنی کلا با کیس های مشابه مصاحبه سفارت آنکارا چند هفته تا یک ماه دیرتر هست.. مفهومش اینه که لزوما همه اونایی که کیس اونها زیر 1800 هست در ماه اکتبر مصاحبه نمیشن و احتمالش هست که به نوامبر هم بکشه..
اساتید مهاجرسرا آیا برداشت من درسته؟
اینجور که من خوندم و متوجه شدم سری دوم تاریخ های مصاحبه بچه های 2013 روز 20 سپتامبر اعلام شد. احتمالا تا 12 روز روز دیگه نامه های دوم ما هم میاد.
به امید پیروزی همه
دوستان به نظر من که اصلا با توجه به برنامه های سال گذشته برای خودتان حتی ذهنیت ایجاد نکنید، چون همش حدس و گمانه زنی است و خدایی نکرده اگر نتیجه از حدس های شما فاصله زیادی داشت دچار ضررات روحی یا مالی نشوید ...
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho
It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck