2013-09-08 ساعت 20:45
(2013-09-08 ساعت 16:21)shadoow نوشته:(2013-09-08 ساعت 16:13)سی سی نوشته: سلام بچه ها من امروز رفتم مدیکال. دکتر شوکلا نبود. خانم دکتر سونیتا بود. خیلی منطقی و عالی. واکسن هام کامل بود که چیزی نگفت و قبول کرد و یه معاینه معمولی. فقط آنفلوآنزا نزده بودم که واکسن سال جدید گویا هوز تو دبی هم نیومده و بنابر این نزدم. (راستی piboo جون اگه میخونی اینجا رو ممنون ازت بابت گوش دادنت به درددل های من و اینکه دعا کردی برام.) واکسن به خیر گذشت. توضیح اینکه من یه بار بدنم بد به واکسن واکنش داده بود و میترسیدم تو دبی واکسن بخورم و تو شهر غریب بیافتم بیمارستان که شکر خدا به خیر گذشتتوکلت به خدا باشه دوست خوبم همه چیزو به خدا واگذار کن و به امید خدا ویزای یک ضربگفت جوابش سه شنبه تا ساعت ۱۲ آماده ست. امیدوارم مشکلی \یش نیاد و به موقع بدن جوابو... دوستون دارم بچه ها و ممنونم واقعا از آرزوهای خوبتون برام که کلی بهم انرژی داده... فعلا...
خدارو شکر عزیزم بی صبرانه منتظر شنیدن خبر گرفتن ویزای یک ضرب هستم به امید خداراستی دوستان این هفته هفته کرامت هست از میلاد حضرت معصومه تا میلادامام رضا هر چی که از خدا میخاین نیت کنید انشااله حاچت روا میشید من رو هم دعا کنید

نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر