2013-09-10 ساعت 21:29
(2013-09-10 ساعت 18:36)داودی نوشته:سلام(2013-09-10 ساعت 16:19)محبت نوشته:ممنون محبت جان , فکر کنم لازم نباشه تمام واکسنهایی که خودم تزریق کردم واسه دخترم بزنم فقط هپاتیت و منژِیت و آنفولانزا لازم هست؟ در ضمن بغیر از منژیت و آنفولانزا همه واکسنها رو مجانی واسم زدند.(2013-09-10 ساعت 13:02)داودی نوشته: با سلامسلام
امیدوارم همه دوستان با امید به خدا و آرامش به آرزوشون برسن و ویزا بگیرن میخواستم بدونم 1- من از 1ماه پیش واکسنهام شروع کردم 2 مرحله واکسنهای Td, MMR , Hepatit B اول مهر هم آنفولانزا میزنم منژیت هم 3ماه پیش زدم با توجه به کیس نامبرم 2014AS000052XX اوایل اسفند مصاحبه میشم و شنیدم که 1ماه قبل از مدیکال نباید دیگه واکسن زد میخواستم بدونم نوبت 3 واکسنهام چی میشه اگه کامل نشد با مشکل بر نمیخورم؟
2-غیر از این واکسنها ,واکسن دیگه ای هست که باید بزنم؟3- دخترم 17 ساله است تمام واکسنهای از بدو تولد تا ورود به دبیرستان رو زده اما متاسفانه کارت واکسنش تو مدرسه گم شده باید چیکار کنم و چه واکسنهایی باید بزنه؟ممنون میشم که سوالامو جواب بدین.
1-خیر به مشکل نخواهید خورد اگر هم زمان تزریقش در مدیکال بودید اونجا اگر وقتش باشه تزریق میکنن براتون و اگر نباشه برمیگردید وطن و ادامه تزریقتون رو انجام میدید.
2-برا دخترتون بدید دکتر تست آنتی بادی هپاتیت بنویسه و انجام بدید و واکسن مننژیت فقط لازم داره با آنفولانزا و مطابق سنش یه کارت واکسن مشابه پیدا کنید بدید براتون در کارت زردی که از مرکز بهداشت مرکزی استانتون میگیرید وارد کنن و بابت تزریق واکسنها در مرکز بهداشت MMR- TD ,هپاتیت رایگان تزریق میشه و برا مننژیت برید هلال احمر تزریق کنید.
موفق باشید
خواهش میکنم، نه لازم ندارن اما الان نباید آنفولانزا میزدید برای اینکه معمولا معتبر نیستن و سری جدیدش در مهر ماه وارد میشده هر ساله و در مراکز بهداشت مننژیت و آنفولانزا ندارن البته آنفولانزا کلا آزاده و مننژیت هم مربوط به هلال احمر هپاتیت هم که گفتم اول تیتر آنتی بادی بدن دخترتون اگه لازم بود یه دوره یادآوری میزنن براش.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.