کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-11 ساعت 09:09)tenese نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 22:00)EKAM نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 19:08)tenese نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 10:06)tenese نوشته:  هزینه تزریق واکسن آنفولانزا، MMr برای ترکیه چقدر هست؟؟ برای تزریق آبله 50$ هست.

به من جواب نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخه چرا mmr رو تركيه بزنيد !!!! از دكتر پرسيدين كه مرحله آخرشو شايد بشه مثل هپاتيت بعد از مصاحبه انجام بدين. دوست عزيز بهترين كار اينه كه يه ايميل بزنين قيمتا رو بگيرين كسي دقيق نميدونه كه جواب نميده يه راه ديگه از پارسالي ها بپرسين.
به خاطر اینکه یک ماه قبل از مصاحبه نباید واکسن زد نمی تونم مرحله بعد رو اینجا بزنم اونگان هم وقتی ببینه این واکسنو نزدم حتما تزریق میکنه... بچه های سال قبل هم که به این تاپیک سر می زنن فکر کردم نوشتنش اینجا مفید تر باشه .... و اینکه من یکبار در مورد یک موضوع توی دو تا تاپیک سوال کردم به من تذکر دادن از اونجا که من هم دختر خوبی هستم سعی میکنم اشتباهم رو تکرار نکنممممWink

دختر خوب Smile درست ميگي تذكر ميدن پاك ميكنن ... حالا نميشه با دكتر صحبت كني تاريخشو تغيير بده بعد از برگشت بزني براي هپاتيت يلخي تاريخ ميزنن ولي آنفولانزا رو نميتوني كاري كني چون هنوز نيومده من از ديروز دنبالشم البته بعد از آبله مرغان Big Grin
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: tenese ، محبت ، behfaza

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط EKAM - 2013-09-11 ساعت 11:07
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: