2013-09-13 ساعت 19:28
(2013-09-13 ساعت 14:53)mangoolkhan نوشته:(2013-09-12 ساعت 15:59)golesang نوشته:مشکل 2 تا شد وکیوم بگ را کجاها میفروشند حدود ابعاد و قیمت لطفا؟(2013-09-12 ساعت 15:34)mangoolkhan نوشته:(2013-09-10 ساعت 17:20)kasrafo نوشته:lممنون از جواب هاتون ولی منظورم این بود گه چطور باید وکیوم کنم یک راه ساده(2013-09-10 ساعت 11:42)golesang نوشته: دوست عزیز شما میتونید وسایلاتون رو وکیوم کنید منعی در این رابطه وجود نداره فقط مشکل زمانی اتفاق میوفته که تو فرودگاه مقصد مامور یهو بهتون گیر بده و بخواد وسایلاتونو نگاه کنه اونوقت مجبورید وکیومها رو باز کنید تا بازرسی کنند و در اون زمانه که شما میمونید و کوهی از وسایل که براش چمدون به اندازه کافی ندارید این اتفاق برای یکی از دوستان مهاجرسرایی افتاده بود ولی اگه تو فرودگاه مقصد وسایلاتونو نگردن مشکلی پیش نمیاد البته یه راهکاری به نظر من میرسه که خودم احتمال داره این کار رو بکنم میتونید رختخوابها رو وکیوم کنید ولی همراهتون چند تا از این ساکهای نازک چینی که شبیه گونیه ( نمیدونم اسمشون چیه ولی اکثرا چهارخونه رنگی هستن ) بردارید اگه تو فرودگاه وسایلا رو باز کردن بعدش بریزید تو اونها و ببرید بیرونيه مشكل ديگه كه واكيوم واسه لباس داره چروك شدن لباسا بعد از خارج كردن از واكيوم هست. سعي كنيد چيزايي رو واكيوم كنيد كه اطو نخواد اگه نه چروك شدن لباس بعد از واكيوم واقعا دردسره
ساده ترین راهش اینه که از این وکیوم بگها ( نایلون وکیوم ) بخرید وسایلاتونو داخل اون بزارید بعد با جارو برقی هواشو بکشید وکیوم بگ بخرید خودش روش نوشته چیکار کنید
فقط من هم یه سوال از دوستان داشتم در مورد لباس میدونم که چروک میشه اما در مورد رختخواب تجربه ای ندارم آیا دوستان کسی تجربه ای داره که بالش و پتو ( از این پتوهای حاضری که داخلش پشم شیشه هست ) رو وکیوم کنم اونها هم خیلی چروک میشن ؟؟؟
سایز110*140 رو من گرفتم ولی کرچیکترم داره که میتونید کیفتون سایز بزنید بعد بخرید /قیمت حدود 10 تا 20 تومانه و تو نت سرچ کنید سایتایی هستند که براتون میارن منزل تحویل میدن !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..