2010-03-24 ساعت 21:39
من بودم اين كار رو نمي كردم به چند دليل:
1- اگه مي خواستم 15 ساعت با ماشين برم و برگردم، سوار بر اتوبوس مي رفتم. اتوبوس هاي تهران - آنكارا هر روز پرئاز دارند.
2- اگه ماشينت خراب شه اونجا چيكار مي كني؟
3- پليس تركيه ماشين هاي ايراني رو به چشم يك دسته اسكناس مي بينه (به جز اتوبوس ها و و كاميون هاي كثيرالسفر). آماده هست واسه گير دادن الكي و رشوه گرفتن.
4- هزينه پاركينگ رو براي ماشينت حساب نكردي.
1- اگه مي خواستم 15 ساعت با ماشين برم و برگردم، سوار بر اتوبوس مي رفتم. اتوبوس هاي تهران - آنكارا هر روز پرئاز دارند.
2- اگه ماشينت خراب شه اونجا چيكار مي كني؟
3- پليس تركيه ماشين هاي ايراني رو به چشم يك دسته اسكناس مي بينه (به جز اتوبوس ها و و كاميون هاي كثيرالسفر). آماده هست واسه گير دادن الكي و رشوه گرفتن.
4- هزينه پاركينگ رو براي ماشينت حساب نكردي.
(2010-03-24 ساعت 21:31)msnazi نوشته: دوستان عزیز لطف کنید با من همراه شوید تا جوانب این موضوع که عرض میکنم خدمتتون را با هم بررسی کنیم.
یکی از دوستانم به من پیشنهاد داده برای سفر به آنکارا از خودرو خودم استفاده کنم. با توجه به اینکه از مرز بازرگان تا آنکارا ۹۰۰ کیلومتر مسیر باید طی شود و قیمت بنزین در ترکیه ۲۳۰۰ تومان برای هر لیتر است قیمت سوخت درحالی که با باک پر از بنزین از مرز حرکت کنیم حدود ۳۵۰هزار تومان میشود. هزینه پلاک بینالمللی بعلاوه بینالمللی کردن گواهینامه حدود ۱۷۰هزار تومان است. زمان لازم برای رسیدن از شهری مثل تبریز تا آنکارا حدود ۱۲ تا ۱۵ ساعت است.
مزیت این کار هزینه کم حمل و نقل است. با حدود ۵۵۰هزار تومان میشود به آنکا رفت و برگشت. محدودیت روزهای هفته که هواپیما و قطار دارند هم ندارید و هر روز که بخواهید میروید و برمیگردید. (با توجه به هزینه بالای اقامت در هتل٬ این مزیت بزرگی است). در ماشین تا ۴نفر هم میتوانید با خود ببرید. هزینه تاکسی و اتوبوس در آنکارا ندارید و با ماشین سخصی میتوان در مدت انتظار کلی گشت زد.(البته هزینه بنزین را نباید از یاد برد و به جاهای دور رفت!)
اگر نکته خاصی و تجریهای در این زمینه دارید بفرمایید استفاده کنیم. با تشکر
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...