با سلام و احترام
به نظر شما جهت یک خانواده 4 نفری به چه میزان می بایست گواهی تمکن مالی قابل قبول ارائه داد
با تشکر
من هم همین سئوال رو داشتم
به نظر شما جهت یک خانواده 4 نفری به چه میزان می بایست گواهی تمکن مالی قابل قبول ارائه داد
با تشکر
(2013-09-18 ساعت 13:33)مهدی 2014 نوشته:با سلام(2013-09-17 ساعت 15:36)Aryan2014 نوشته:(2013-09-17 ساعت 15:22)aghaghia نوشته:والا من صبح رفتم بانک پارسیان شعبه پروفسور حسابی (نرسیده به تجریش) یه سپرده اونجا داشتم. گفتم گواهی تمکین به لاتین میخوام. گفت: ما اینجا فقط فارسی میدیم، اگه لاتین میخوای برو شعبه فرشته. رفتم اونجا و ۱۰ دقیقه ای برام آماده کرد با نرخ ارز مبادله ای هم نوشت. بعدش حساب رو خالی کردم ریختم به حساب همسرم تو بانک پاسارگاد. رفتم اونجا و کمتر از ۱۵ دقیقه گواهی رو برام صادر کرد و پرسید برای کدوم سفارت میخوای؟ گفتم آمریکا. گفت : خوب برات به نرخ دلار هم میزنم.(2013-09-16 ساعت 20:10)H Pier نوشته:(2013-09-16 ساعت 14:12)KIMIA2005 نوشته: اگر بگید واسه سفارت میخواید بانک پاسارگاد گواهی موجودی لاتین رو به دلار صادر میکنه ...
من دقیقا گفتم برای سفارت میخوام.
البته شاید هم اون کارمند به من اشتباه گفته باشه. بنده هیچ اصراری ندارم فقط خواستم اطلاع رسانی کنم.
این بانک ها هر شعبه ای یک جور عمل میکنه، در واقع دلبخواه عمل میکنند، من رفتم بانک پاسارگاد گفتن هر جور بخواین نامه رو براتون صادر میکنیم با درج قیمت به دلار یا یورو ولی پولتون باید تا آخر ماه در حساب بخوابه!!!! پارسیان هم گفت 2-3 روزه صادر میکنیم و طی این مدت پول باید به حساب باشه، بانک ملی گفت 24 ساعته براتون صادر میکنیم! بانک سرمایه گفت اصلا همچین نامه ای نمیدیم، خلاصه هر کسی یه چیزی میگه، خدا به خیر کنه
بعدش پرسیدم میخوام حسابو خالی کنم. گفت مشکلی نداره ولی اگه از سفارت استعلام بگیرن چی؟ گفتم : ممنون از تذکرتون. اصلا یادم نبود. D:
یعنی قانونا هیچ مشکلی وجود نداره. اینا از خودشون بازی در میکنن.
با سلام
منم خیلی راحت تمکن مالیو از پارسیان گرفتم.
یه سوالی پیش می یاد, می شه با یه پول ثابت از 2 تا بانک مختلف تمکن گرفت؟!
منظورم اینه که مث این دوست عزیزمون از 2 تا بانک مختلف تو یه روز؟!
ممنون
من هم همین سئوال رو داشتم