2013-09-18 ساعت 15:17
(2013-09-18 ساعت 14:11)محبت نوشته:(2013-09-18 ساعت 13:56)QTM نوشته: یه سوال دیگه، شخصی که کارای مصاحبش تمام شده قراره راهی بشه به جز اون مقدار مجاز پولی قابل حملی که فرودگاه اجازه میده (مقدارشو دقیق نمیدونم) چطوری طرف میتونه 1 ماه رو صرف کنه برای افرادی مثل من که هیچ کسی رو ندارن تکلیف چیه (منظورم از تو ایرانه کسی رو ندارم واسم پول ارسال کنه) تنها راه پیشنهادی که میخام زندیگمو بفروشم برم آمریکا چیه چجوری باید تمام سرمایه ام رو ببرم به غیر از سرافی ها و وکیل که من به خودم اعتماد ندارم چون من خیلی از این پست های دوستان رو خوندم میگفتن که موقع ورود به دلیل اینکه مهاجر لاتاری هستی لوازمتو بررسی نمیکن که چه چیزای با خودت اوردی مثلا سرمایتو با خودت ببری تو همون کیف چمدان قاطی لوازمت به نظر شما کار درستیه یا اصلا اجازه میدن همچین کاری رو کنمسلام
پیشنهاد شما عزیزان واسم مهمه
راه قانونیش بغیر از ثبت سفارش شرکت و تجارت فقط صرافیه اما شما فقط برای خروج مشکلتون خروجی ایرانه که اگر پول رو قایم نکنید مثلا در جیب و کیف دم دستیتون باشه و دم دست باشه شانس بیارید میتونید رد بشید و اگر متوجه بشن پول رو باید تحویل همراهتون بدید تا از طریق صرافی دریافت کنید من با دوستی به فرودگاه رفتم و ایشون 30000دلار تو جیبهای کتش بود راحت رد شد و بعد خداحافظی همراه لبخندپرید.
نکته ای که به توضیحات دوستمان میخواستم اضافه کنم و در تاپیکهای قبل هم به ان اشاره کردم قوانین ضد پولشویی در کشور مقصد است که موضوع جداگانه از مجوز ورود پول است که برای برندگا ن لاتاری تا 8 ماه پس از ورود خوشبختانه محدودیتی وجود ندارد. با توجه به قوانین ضد پولشویی اگر مبلغ قابل توجهی میخواهید از هر طریقی ببرید حتما مدارک بدست اوردن این پولها را ترجمه رسمی کنید و با خود همراه داشته باشیدتا در صورت لزوم ارایه دهید مثلا مدارک فروش ملک یا اتومبیل و غیره.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان