(2010-03-29 ساعت 00:00)summery_armin نوشته: ******اون سالنی که من از توضیحات دوستان تو ذهنم نقش بسته بود با چیزی که دیدم خیلی متفاوت بود. البته تقصیر توضیحات نیست تقصیر ذهن منه که اینطوری برداشت کرده چون وقتی بیشتر فکر کردم دیدم توضیحات با سالن می خونه. حالا یه طوری میگم که اونایی هم که مغزشون مثل منه متوجه بشن. سالن انتظار سفارت امریکا یه اتاق حدوداً 10 متر در 5 متر هست که صندلیهاش در چند ستون (چند تاش یادم رفته) 2 تایی پشت سر هم چیده شدن که پشت به باجه های شماره 1 تا 7 که در ضلع بزرگ (10 متری) قرار دارن هستن. وقتی روی صندلی میشینین در ورودی سمت راست و خارج از دید شماست و باجه ups در سمت راست و بالا یعنی در دیدرس شماست. باجه شماره 7 که انگشت نگاری در اون انجام میشه در حال نشستن انتهای سمت چپ سالن قرار می گیره و فقط یک متر عقب تر از سایر باجه هاست نه در انتهای یک راهروی دراز و باریک.
منم تبریک میگم برا خاطر این که اینقدر همه چیز براتون خوب پیش رفته و امیدوارم زودی کاراتون ردیف بشه
این قسمتی که بولد کردم به نظرم شما اینو از سفرنامه من نوشتین
والا حتما ایراد از چشم و پاهای من بوده یا شایدم بنّا آوردن کشیدن جلو دیوارو
ولی من 7 قدم باز(میشه 3الی 4 متر حداقل) رفتم داخل! خوب 3 متر رو من گفتم راهرو!شرمنده! باید میگفتم دالون
البته شاید من منظور شما رو بد متوجه شدم،منظور من اون باجه آخریه که وقتی وارد سالن میشید روبروی شما سمت چپ،اون آخر سالن قرار داره
حالا خیلی مهم نیس ولی جدا اگه تغییر ایجاد شده بگین،شاید واقعا اطلاعات قبلیا دچار تغییر شده باشه که البته زیادم بعید نیس
مثل همین صفحه اول کاغدی که منگنه شده به محتویات داخل پاکت زرد که به من وقتی دادن اون کاغذ بود و خارج از پاکت زرد بود،به حامد دادن و اون داخل بوده و بقیه هم هرکی یه مدل از این دوتا نوع!
یا مثلا قضیه عکس ریه! بنده همین الان پاکت 40در 25سانتی متریش کنار دستمه دارم اینو مینویسم،ولی نه تنها توی فرودگاه نخواستن،بلکه یادگاری شده براش سفارش دادم قاب بسازن به عنوان خاطره ای از لاتاری!!!
الانم که هرکی میره بعدش دکتر بهش سی دی یا دیویدی محتوی عکس ریه رو میده! در صورتی که بنده عارضم که کنار دستمه الان!
براتون بهترینها رو آرزو دارم
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو