(2010-03-29 ساعت 12:15)esmail نوشته:(2010-03-29 ساعت 11:47)Ashkan78 نوشته: دوست عزيز
من نگفتم ايران اير بهترين پرواز دنيا هست. من گفتم به مراتب از پروازي مثل هواپيماي تركيه بهتره. دليلش رو هم گفتم.
ضمنا توي ايران شركت هاي مختلفي هستن كه خيلي هاشون استاندارد پرواز مناسبي ندارن و انصاف نيست كه مثلا سقوط هواپيماي كاسپين رو كه توسط Seپاه مديريت مي شه اول بگيم سقوط هواپيماي ايراني و بعد هم بگذاريمش به پاي دو تا Airline آبرومندي كه داريم (ايران اير و ماهان اير).
البته مطمئنم شما به حرفت ايمان داري كه خطر پرواز با هواپيماهاي خطرناك ترك ها رو به جون مي خري (آمارش رو خدمتت گفتم) و اينجا مفصل تر مي گم:
1- 25 فوريه 2009 - سقوط پرواز استانبول به آمستردام - 9 كشته
2- 9 ژانويه 2002 - سقوط پرواز استانبول به دياربكر - 75 كشته
3- 7 آپريل 1999 - سقوط پرواز آدانا به استانبول (هواپيماي بدون مسافر) - 6 خدمه كشته
4- 29 دسامبر 1994 - سقوط پرواز استانبول به وان - 57 نفر كشته
بازم هست ... فعلا مشت نمونه خروار. خواستي قديمي ترهاش رو هم مي گم.
ضمنا اتفاق و احتمال چيزي هست كه هميشه وجود داره. نظرت چيه اصلا از در خونه نريم بيرون چون ممكنه آجر به سرمون بخوره؟ بهترين راهش اينه كه ببينيم تو كدوم خيابونا بيشتر آجر تو سر ملت خورده و حتي الامكان از اونجاها نريم.
ضمنا هواپيمايي امارات هم كه تقريبا براي دوستداران هواپيمايي هاي خارجي يك اسطوره شده، كم كم با كهنه شدن هواپيماهاش داره به مشكل بر مي خوره و در سال 2009 دو تا اتفاق خطرناك (كه خوشبختانه منجر به مرگ نشد) براش افتاد كه با پول بي حساب شيخ هاي عرب جلو انعكاسش در رسانه ها گرفته شد.
اگه Iran Air رو در برابر Lufthansa يا B.A ضعيف مي دونستي، يه حرفي... اما بد دونستنش در برابر هواپيماي تركيه اون هم با اين ركورد امنيتي افتضاح، يه خورده كم لطفيه.
نتيجه گيري اخلاقي: هرچي مال خارج بود (خارجي) لزوما خوب و ايده آل نيست!!!!
ضمنا اتفاق و احتمال چيزي هست كه هميشه وجود داره. نظرت چيه اصلا از در خونه نريم بيرون چون ممكنه آجر به سرمون بخوره؟
---------------------------------------------------------
بله احتمال هميشه وجود داره. ولي مي تونيم براي وقايع احتمالي و هزينه هاي احتمالي برنامه داشته باشيم. تو خيابونهاي تهران آجر هميشه احتمالش هست و خيابون يه طرف معني نداره و موتور جان در خدمته داغون كردن ملته و شما بايد وقتي داري از خيابون رد مي شي مواظب همه جات باشي منجمله نزولات آسماني. ولي كاريش نمي شه كرد و بايد زندگي كرد ديگهاشكان جان مي دوني اگه يه آجر مثلن تو لندن توي سر يه عابر بيافته و به رحمت خدا بره چي مي شه؟ بنده گفتم دوست دارم با آرامش به رحمت خدا برم
بحث ما پرواز خارجي بود و من از امارات و تركيش گفتم. من كي گفتم هر چي خارجيه بهتره؟افغانستان هم خارج به حساب مياد خب! خط هوايي هم داره.
من اگه قرار باشه يه مدل در مورد انتخاب پرواز بهتر ران كنم مطئنن بر اساس تجربه وزن بيشتري به احتمال كمتر سقوط ايران اير مي دم.
يه چيز ديگه اشكان جان. آمار همه چيز نيس عزيزم و شما بايد بتوني تفسيرهاي درست ارائه بدي. آمارهايي كه مي دي شايد يه توريست اسپانيايي كه مياد ايران رو گول بزنه(البته بعد كه برگشت نظرش رو بايد در مورد آمارها پرسيد) ولي من كه درد كشيده امكه نپرس!) رو نمي تونه گول بزنه چون تجربه دارم.
راستي تو كارمند هواپيمايي جايي نيستي! شوخي كردم بابا
--------------------------------------
نتيجه گيري اخلاقي: اشكان به جون مادرم اگه آمار بدي 50 درصد سقوط تركيش من ايران اير سوار بشو نيستم كه نيستم![]()
نتيجه گيري اخروي: آقا مجبور باشم سوار مي شم. حالا بعدن نگين ديدي سوار شد! ولي اونقدر قرص مي خورم كه تا آخر پرواز برم تو اغما. تازه يه قرص سيانور هم مي ذارم تو جيبم. آخه اينا مث آدم كه سقوط نمي كنن كه! آخه سقوط با سقوط فرق مي كنه. سقوط ايران اير احتمالن اينطوريه: موتور آتيش مي گيره و يهو در باز مي شه و فشار مي افته و ماسك اكسيژن گير مي كنه و تو نفس نفس مي زنه و مهماندار مي گه: پروردگارا تو در سفر ياري ي ي ي ي ي ي. مطمئنم مث آدم نمي ميري. ولي سقوط پرواز خارجي لااقل اكسيژن هست و مطمئني درا باز نمي شن و تا آخرين لحظه اميدواري و با اميد به رحمت ايزدي مي ري.
---------------------------------------
اشكان جان عصباني نشو ولي تجربه خيلي كالاي با ارزشي به حساب مياد و با آمار خيلي راحت مي شه دروغ گفت! دروغ يعني چي؟ يعني آماري كه مي دي غلطه؟ نه هرگز. من مطئنم تو آمارهات درسته. ولي همونطور كه گفتم فقط اعداد و ارقام رو نبايد ديد.
خلبان و نوع هواپیما توی پرواز از همه مهمتره کنار بلیط همیشه مشخصات هواپیمایی که قراره سوارش بشی رو می نویسن.
مثلا" اگه قبل از گرفتن کارت پرواز دیدین خلبان اهل روسیه هستش و هواپیماش آنتونف یا توپولف احتمال سقوط در حد 70 به بالا هستش اما اگه خلبان ایرانی با هواپیمای فوکر یا ایرباس یا بوئینگ بود با خیال راحت برین سوار بشین .
نوع هواپیما و کشور محل ساخت هواپیما مهمترین مساله هستش . ایر لاین بیشتر به خاطر مسائل مدیریتی و رفاهی و خدماتش به مسافر و در مرحله بعدی نوع هواپیمای مورد استفاده توی اون ایر لاین مهمه.
سیستم آموزشی خلبان های ایرانی از روی سیستم آموزشی آمریکا کپی برداری شده .
درسته که در کل همگی خلبان ها با یک متد آموزش می بینند اما در کل توی یک ریزه کاری هایی با هم فرق اساسی دارن.
فقط توی زندگی جنس چینی نخرین . جنس هر کجا رو خریدین ایرادی نداره حتی ایرانی در بعضی از موارد خیلی با کیفیت تر از جنس مشابه چینی هستش.
فقط تو رو خدا جنس چینی نخرین.
بذارین ور شکست بشن .
خوشبختی یعنی فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر ( چارلی چاپلین )
Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010
Case num:2010AS23300
دریافت نامه اول :2009 4July
ارسال نامه اول :2009 13July
کنسولگری:آنکارا
کارنت شدن کیس : for june 2010