کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-23 ساعت 11:09)mattin نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 09:31)ghafari88 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 22:57)Natasha9 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 21:04)EKAM نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 17:49)inforfang نوشته:  سلام دوستان خوبم.
من دیروز از مشهد اومدم تهران واسه واکسن . mmr رو دیروز توی بهراد زدم. 27 تومن و یک سرنگ هم باید از داروخانه بخرید. آقای دکتر سیدین بعد از ظهر ها هستن. جالب بود که مهاجرسرا رو هم میشناختن. من روی تاریخ حساس نبودن ولی ایشون خودشون واکسن رو به من دادن تا تاریخ رو چک کنم.
امروز هم رفتم پاستور تجریش برای کارت. من اونجا فقط هپاتیت زدم. چندتا از دوستانی که قصد رفتن داشتن هم دیدم. یعنی هرکی اوجا دیدم لاتاری برنده شده بود. کلا 1 ساعت وقت گرفت. از همه دوستانی که اینجا اطلاعاتی رو گذاشته بودن که باعث شد من به راحتی مراحل کارم رو بشناسم و انجام بدم بی نهایت سپاسگذارم.

بسلامتي دوست عزيز كاراتون انجام شد سرنگ بهراد خودش ميداد تا ١٠ روز پيش حتما متقاضي زياد شدهWink

سلام . بله بابت سرنگ 800 تومن می گیرن که میشه 27800! Smile
فقط خواستم به نوشته ی دوستمون اضافه کنم که من هم امروز صبح نوبت اول MMR رو توی همون کلینیک بهراد زدم. و خواستم دوستان بدونن که صبح هم از ساعت 9 تا 1 بعد ازظهر تزریق این واکسن انجام میشه. پزشک متخصص دکتر احمد میلان بودن که بسیار شوخ و خوش برخوردن ( البته دکتر غفاری هم از ساعت 9 شب تا 12 شب حضور دارن) . نکته ی مهمتر اتاق پر از عروسک و شکلات روی میزشون بود که اصلا روحیه ی آدمو شاد می کنه!! Tongue

ما جمعه نوبت دوم MMR رو زدیم و سرنگ هم از خود بهراد گرفتیم ( مثل سری اول که رفته بودیم)؛ از داروخانه نگرفتیم.

با سلام
یعنی توی مشهد MMR گیر نیومد که تهران تشریف آوردید

گیر میاد ولی دست یک نفره با قیمت نجومی.
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط inforfang - 2013-09-23 ساعت 13:20
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان