2010-04-01 ساعت 15:12
(2010-04-01 ساعت 10:28)sepehr_sp نوشته: سلام خدمت همه دوستان
یه سری سوال برام پیش اومده که ممنون میشم راهنماییم کنید
من حدود 1 ماه دیگه دارم برای دریافت ویزا دوباره میرم انکارا و اگه خدا بخواد ایشالا ویزامو بگیرم و دیگه قصد برگشت به ایران رو ندارم و تصمیم دارم از انکارا مستقیم برم USA کسی در مورد تهیه بلیط از ترکیه به USA چیزی میدونه ؟ چه مدت زمان میبره؟ یعنی ایا بلافاصله میتونم بلیط بگیرم؟ هزینش چقدره ؟
دوست عزیز ما هم شرایط شما زو داشتیم ، بهتره بلیط رو از قبل بگیرید همونطور که دوستمون گفت روزهای آخر قیمتش خیلی بالا می ره و یا پر می شه ، ترکیش فقط از استانبول داره اونم فقط شیکاگو و نیویورک و بعد پرواز داخلی دارید، از آنکارا هم ایرلاینهای دیگه داره قیمتش هم بد نیست و شاید ارزونتر از ترکیش هم باشه معمولا از آنکارا می ره یکی از شهرهای اروپایی و بعد آمریکا ولی مشکلش اینه که اگر به هر دلیل استفاده نکنید بلیطتون سوخت می شه و اونهایی که اینطور نیستند قیمتش حدودا 5 برابره!!! به این دلیل ما ترکیش گرفتیم ولی اونم باز اگر بخوای تغییرش بدی نفری 150 یورو + تفاوت کلاس بلیطتو باید بدی که معمولا روزهای آخر خیلی فرقشه حدودا 700 لیر ، ترکیش یک اشکال دیگه هم داره و اون اینه که برای رفتن به استانبول هم هزینه داره، ما بلیط استانبولمونو نگرفته بودیم تا وقتی ویزامون بیاد و متاسفانه پروازها پر بود و کلاس گرونش جا می داد حدودا 4-5 برابر معمولش ولی فرودگاه دیگه استانبول قیمتاش بهتره و دیرتر پر می شه که حدودا 30 کیلومتر از شهر دوره و اگر پروازتون بلافاصله بعدش باشه کلی پول تاکسی می خواد تا برید فرودگاه آتاتورک...مشکل دیگه هم اینه که شما نمی دونید تو آنکارا چقدر کارتون طول می کشه ، ما و یک خانواده ای که با هم به یو پی اس مدارک داده بودیم ، 1روز فرق رسیدن ویزا داشتیم ، هیچ چیز قابل پیش بینی نیست...
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009