2013-09-26 ساعت 12:23
(2013-09-26 ساعت 11:49)amirshayan نوشته: سلام به همه ...
من برنده امسال هستم و فرم هام رو پر کردم و ایمیل کردم که بعد از 3-4 روز یک ایمیل دریافت کردم که فقط محتوی
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file for review.
هست ... ولی از 19 جولای تا الان دیگه هیچ خبری نشده ... آیا باید ایمیل دیگه یا نامه ای دریافت کنم ؟؟؟
واقعا گیج شدم من توی این سایت یکی میشه از بچه هائی که رفتن قبلا و رسیدن به من آیدی اسکیپ بده من بتونم باهاش صحبت کنم چون واقعا هر جا رو که میخونم یک چیز جدید میبینم و کلی دلهره دارم. سفارت من آنکارا هستش لطفا یکی وقت بزاره من رو راهنمائی کنه ممنون میشم
دوست عزیز ضمن تبریک بابت قبولیتون باید بگم جواب تمامی سوالات ذهنی شما در این سایت وجود داره. بر دلهره تون غلبه کنین و با آرامش به مرور پستها که اتفاقا بر حسب موضوع کاملا طبقه بندی شده هستن بپردازین.
اما از اونجایی که احتمالا تازه وارد این سایت شدین ( مثل خود ما

شما ایمیل تایید رسید مدارکتون رو دریافت کردین. الان بر حسب شماره ی کیس تون باید منتظر بمونید تا کیس نامبرتون "کارنت" بشه که تا الان تا 2500 کارنت شدن. بعد از اون هم زمانی که به امید خدا کارنت شدین یک بار دیگه به صفحه ی قبولیتون مراجعه می کنین و با وارد کردن اطلاعاتتون متوجه می شین نامه ی دعوت برای مصاحبه یا به اصطلاح نامه ی دومتون جایگزین شده.
پس اصلا جای نگرانی نیست.
به امید موفقیتتون.
البته پیشنهاد می دم حتما در موضوعات مختلف مشترک بشید که به صورت مرتب در جریان روند کارها و اطلاعات جدید دوستان قرار بگیرین. به این ترتیب پیش زمینه ذهنی مناسبی برای انجام کارهاتون دارین که جلوی استرستون رو می گیره
CN: 2014AS29XX
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
کارنت : 9 Nov
نامه دوم: 21 Nov
مصاحبه: 29 Jan
دریافت ویزا: 30 Jan
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”