دوستان، لطفا یه نفر راهنمایی کنه: توی نامهٔ دوم نوشته تاریخ اعتبار ویزا ۶ ماه بعد از تاریخ گرفتن ویزاست. این تاریخ ویزا چه روزیه؟ یعنی مثلا من که حالا کلیر شدم اگه ۲ ماه دیگه برم برای گرفتن ویزا این ۶ ماه از همون ۲ ماه دیگه شروع میشه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. احیانا این تاریخی که برای آخرین مهلت دریافت ویزا زده پایان اعتبار ویزا نیست که؟ میدونم سوال مسخرهٔ ایه ولی نگرانی باعث پرسیدن این سوالا میشه دیگه. بازم ممنونم.
بابا سپهرخان یه خبری بده مردیم از نگرانی. انشالا اینبار با دست پر برمیگردی.

(2010-03-31 ساعت 11:44)msnazi نوشته:(2010-03-31 ساعت 01:17)ساسان نوشته: تازه داماد ؛ محسن خان ؛ msnazi یه عالمه کار داری .بدو بیا این جدول فهرست وضعیت برندگان رو یه دستی بکش به سر و صورتش![]()
خدا رو شکر روند کلیر شدن انگاری سریعتر شده.
الان اومدم و دیدم که یه عالمه از دوستان کلیر شدن .
این جدولی که محسن خان طراحی کرده رو هر وقت دیدم ازش یه عالمه انرژی مثبت گرفتم
نمی دونم چرا؟؟؟؟
یاد اون روزهای اول که می افتم که میرفتم و اون جدول رو می دیدم که یه عالمه اسم هستش اما کو تا برسه اون روزی که همه دوستان بیان و کارهاشون انجام بشه وهمه بتونن ویزا بگیرن اصلا" باور نمی کردم این جدول همه اش سبز بشه
اما خوشبختانه 60 درصد یا بیشتراسامی موجود در این جدول تونستن کارهاشون رو با خیر و خوشی تموم کنند.
امیدوارم که کسی از این پروسه جا نمونه و کار همگی با خیر خوشی پیش بره.
اما با این جور سریع کلیر شدن خیلی از دوستان امسال می بینیم که گفته های برنده های 2009 درست از آب در میاد که هر چی به آخر نزدیک تر میشیم پروسه کلیر شدن سریعتر اتفاق میافته.
امیدوارم باقی دوستان که هنوز مصاحبه نشدن بدون کلیر ویزاشون رو بگیرن.
واقعا" واسه ما شماره بالایی ها عذاب مضاعف میشه و واقعا" بی انصافیه که یک بار دیگه بیایم وباز منتظر بشیم که چی : کی قراره جواب کلیرمون بیاد...........
جدول را آپدیت کردم.
ببینید همه دارن ویزا میگیرند. فقط نمیدونم چرا خبری از سپهر نیست. ایکاش زودتر بیاد خبر بده که ویزاشو گرفته.
من هم تاریخ مصاحبه رو گرفتم. شانس ما تو روزهایی که آنکارا هستیم جشن بزرگداشت آتاتورکه و ما اون روز شاید به مقبره آتاتورک بریم ببینیم چه خبره. منتظر گزارش تصویری من باشید!
بابا سپهرخان یه خبری بده مردیم از نگرانی. انشالا اینبار با دست پر برمیگردی.