کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
(2013-09-28 ساعت 15:16)behdist نوشته:  ممنون از پاسخ و دلگرمی شما ولی برادر من 10 روز پیش فارق التحصیل شد با مدرک فوق لیسانس و همین طور که می دونید الان تا یک سال دیگه در دوران فراغت از تحصیل می تونه باشه و بر طبق قانون نظام وظیفه برای این اشخاص که در دوران یک ساله فراغت هستند فقط یکبار اجازه خروج 20 روزه با وثیقه می توانند خارج بشوند و برگردند و در ضمن یک سال را باید 45 روز ازش کم کنید وحالا با توجه به مسایلی که واسه بچه های 2013 پیش اومده و کیس نامبر بالای برادر من که هفت هزارو خورده و نزدیک هشت هزاره در خوشبینانه ترین حالت مصاحبش میشه خرداد93 و تازه اگر تا اون موقع ویزاهاشون تمام نشه و برادر من بره اگر ویزای یکضرب بگیره که از همونجا میره آمریکا ولی تمام مشکل موقعی است که کلیر بخوره و اگر برگرده دیگه ممنوع الخروج می شه پس مجبوره ترکیه بمونه تا تکیفش روشن بشه و علاوه بر اینکه وثیقش پریده حالا باید فکر جا ومکان هم واسه 1تا2 ماه باشه که کلی هزینه داره و تازه معلوم نیست اخر سر ویزا بگیره یا نه؟من می خواستم ببینم چند نفر از بچه ها الان مشکل برادر منو دارند که واقعا نیاز به ویزای یک ضرب دارند اینطوری یک کم نگرانی کمتر میشه و می تونیم راه چاره پیدا کنیم من و خانوادم در حال حاضر از برادرم بیشتر نگرانیم مخصوصا خود بنده که از اول همه کارهای برادرم به من سپرده شده.
من فكر كردم دانشجو هستن در اين صورت حق با شماست ولي نگران نباشيد ايشالا كه ويزاي يه ضرب ميگيرن ، هر چي خدا بخواد همون ميشه اگه قرار به رفتن باشه ميره خودتونو از الان ناراحت نكنيد
شماره كيس:2014000071xx،ویزای یک ضرب.فلوریداCoolانجمن معماران مهاجرسرا&هنرسینمادر امریکا
"اگر صخره در
مسیر رود نبود،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد "

تشکر کنندگان: behdist ، noobnoobi

پیام‌های این موضوع
RE: مشکل سربازی - توسط mhz_ir - 2013-08-29 ساعت 20:10
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط kamix - 2013-09-28 ساعت 16:56
لازم نیست انقدر سخت بگیرید - توسط mtcanada - 2013-10-20 ساعت 10:14
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:24
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:41
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:45

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان