(2013-09-25 ساعت 00:39)soli asali نوشته: دوستان اونجا برف هم مياد؟ منظور رالي و شهرهاي اطرافشهآب و هوای رالی تو این دو ماهی که من اینجا هستم شباهت زیادی به شمال خودمون داشته. با این تفاوت که مثلاً من تو مرداد ماه شرجی گرگان خیلی اذیت می شدم. رطوبت نسبی اینجا به همون اندازه یا شاید بیشتر هم هست ولی دما امسال اونقدر بالا نرفت و بنابراین اصلاً اذیت نشدیم. هر چند که خودشون خیلی سوسول تشریف دارن و همش از گرمی هوا می نالیدن

(2013-09-28 ساعت 17:33)amin arefi نوشته: ...با توجه به جنگلی بودن منطقه و وجود درختان بی شمار در منطقه رالیمن انبارهای خیلی بزرگ الوار رو دیدم تا حالا. خونه ها هم که مثل خونه درختی همه چوبین
میخواستم بدونم صنایع چوب بازار کاری در منطقه شما داره میشه تو این زمینه مثل نجاری و کابینت سازی و صنایع مرتبط با چوب کاری پیدا کرد؟ ...

مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی