(2013-09-30 ساعت 03:46)zz24 نوشته:دوست عزیز دیدید این اخرین سوال شما نبود در این حوضه که فرموده بودید(2013-09-30 ساعت 02:48)kiana11 نوشته:(2013-09-30 ساعت 01:35)zz24 نوشته:دوست من با توجه به مشکلات ایجاد شده برای ۲۰۱۳ ها من در این مورد پرسو جو کردم وجوابی که به من دادند را برای شما ودوستان دیگرم می گذارم شاید مفید باشد .به من گفتند مراحل اداری برای یک گیس در سه مرحله است که توسط نرم افزاری که در جلوی انها است تکمیل میشود وهر قسمت از ان نرم افزار توسط یک عده از کارمندان پر میشود(2013-09-30 ساعت 01:05)aghaghia نوشته:(2013-09-30 ساعت 00:31)zz24 نوشته: ممنون دوست عزیز واقعا ازت ممنون
ولی Administrative Processing مگه این نیست که که هنوز کارای اداری در جریانه؟خوب اگه دیگه ویزا ها پر شده پس چرا این پیغامو میزنه؟
اگر قراره ویزا ندن چه پیغامی باید تو این سایت سیس نمایش داده بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلیر یعنی چی؟
(2013-09-30 ساعت 00:48)zz24 نوشته: دوستان تا به حال شده اصلا بعد از 30 سپتامبر ویزا بدن؟یعنی بعد از روز آخر شده که تاحالا ویزا بدن؟
این سایت فقط وضعیت کیس رو نشون میده و ربطی به این که شما ویزا دریافت کردین و یا خواهید کرد یا نه نداره، یعنی تا آخر به همین منوال باقی میمونه و بدین معناست که شما تا آخر کلیر نشدین... کلیر هم یعنی تحقیقاتشون در مورد شما کامل نشده که خب شامل مواردی میشه که هنور برای همه جای سوال داره...
--خیر پرونده لاتاری 2013 در آخر ماه سپتامبر به طور کلی بسته میشه...
دوست عزیزم با تشکر از راهنمایهاتون
خوب کیس ما دو نفر بود یکی به 20 ام و یکی دیگه به 27 ام آپدیت شده بود من سوالم اینه که اگر قراره ویزا ندن چرا این سایت پیامی مبنی بر ندادن ویزا نمیده و فقط حول اون 3 پیام کار میکنه و اینکه پس چرا مال مارو تا 27 ام آپدیت زده در شرایطی که میگن به ایرانی ها ویزا تموم شده یعنی امیدی هست؟....یعنی 2 ماه بعد هم ما بیاییم ببینیم همین پیغام Administrative Processing میزنه!!!!خوب یعنی چی!!!!!!
من منظور کلیر شدن رو خوب نفهمیدیم در این سایت خیلی هارو دیدم میگن کلیر شدیم و ویزا گرفتیم و خیلی ها هم میگن کلیر شدیم و ویزا ندادن...یعنی چی؟
توروخدا به این سوال هام هم جواب بدید و دیگه اخرین سوالم مبنی بر این محوریت هست
۱-مرحله مصاحبه که افیسر با شما مصاحبه می کند وبا توجه به کیس شما در نرم افزار کامپیوتر خود مطالبی را نوشته وایتم های را تیک می زند وبا توجه به قوانین خودشان یا ویزای یک ضرب می دهد ویا می گوید گیس شما احتیاج به بررسی بیشتر دارد ومی گویند بروید چند هفته دیگر فعلان سایت که خودتان می دانید را ببینید وقتی کلیر شدید یا بعبارتی پاک شدید پاسپورتها را بیاورید تا ویزا در ان صادر شود
در این مرحله با تیک افیسر ، پرونده از دست افیسر خارج میشود ، همچنین در این مرحله ممکن است افیسر از شما مدارک بیشتری را بخواهد مانند پر کردن فرم نه سوالی وسی وی ویا نقض مدر ک بزند ،که تا زمانی که ان مدارک را نیاورید ویا ان فرم را به دست افیسر نرسانید پرونده شما وارد مرحله دوم نمیشود
۲- در این مرحله پرونده شما وارد مرحله دوم ودر اختیار یک عده از کارمند های دیگر که فقط کار وشغلشان بررسی روی پرونده شما است قرار می گیرد وبه تاریخهای مختلف در سایت می بینید که دارید اپدیت میشوید (۰ بعبارتی دارند روی پرونده شما کار می کنند )، واین کارمند ها به واسطه شغلشان که بررسی روی پرونده است به کار خودشان با انبوه پروندهای که قبلا به انها ارجاع شده می پردازند واصلا کارشان این نیست که ببینید که سهمیه مثلا ایران پر شده یا خیر ،چون شغلشان چیز دیگری است وبعد از بررسی نهایی در سایت می زنند که شما کلیر شدید ویا بعبارتی شما پاک شدید .
۳- در مرحله سوم با دیدن کلیر شدن خودتان پاسها را به سفارت می رسانید واین پاسها در اختیار یک عده از کارمندهای سفارت قرار می گیرد که فقط کارشان صدور ویزا در پاسهای شما است ،که انها قبل از صدور ویزا، اول به کلیر شدن شما نگاه می کنند و بعد به تعداد سهمیه باقی مانده از ان کشور و اگر مشکلی نباشد ویزا را در پاس شما می زنند ودر سایت می زنند ایشود ،یعنی ویزا صادر شد برای شما
که متاسفانه علارغم کلیر شدن خیلی از بچه ها واتمام مرحله دوم برای انها بواسطه تمام شدن سهمیه ،در مرحله سوم گیر کردند
دوست من با توجه به توضیحات شما کار شما در مرحله دوم است ودست یک عده از کارمندها که همانطور که قبلا گفتم فقط کارشان بررسی روی پرونده شما است ومتاسفانه میبینید که همش دارید اپدیت میشوید وتازه اگر هم کلیر بشوید در مرحله سوم گیر می کنید ، پس اپدیت شدن شما دلیل بر این نیست که اماده باش الان به شما ویزا می دهندمتاسفانه سهمیه تمام شد برای دوستان ۲۰۱۳ واین چه غم انگیز بود
انشالله به جوابتون رسیده باشید
دوست عزیز اون سایتی که فرمودید میزنه کلیر(برای اوردن پاس هارو) میشه بزارید؟ممنون
دوست عزیز کنسول یا اون آفیسر گفت مدرکتون ناقصه و دیپلم رو بیارید...خوب این میشه هنوز به مرحله 2 راه پیدا نکردیم که....پس چجوری در مرحله 2 داریم آپ میشیم؟
خیلی ممنون

با سلام خدمت دوستان گرامی
یکی از اقوام ما در گرین کارت 2013 (یعنی دوسال قبل) شرکت کرده بود.و خدا رو شکر برنده شده بود.بعد از طی مراحل و انجام مصاحبه در مرداد ماه امسال در مصاحبه هم قبول شد.
و سوگند نامه و انجام عملیات قبولی انجام شد.ولی به دلیل نقص در مدارک(دیپلم) کنسول گفت که ظرف 2ماه آینده(یعنی تا الان) ما یک ایمیل به شما میدیم که برای اوردن تمامی مدارک و .....که در اون موقع ویزا داده میشود.
حال سوال بنده این است که این فامیل ما که قبول شده در مصاحبه بعد از گذشت 2 ماه هنوز هیچ ایمیلی بهش نیومده از طرف سفارت و کنسول مبنی بر حضور دوباره و دریافت ویزا...و از اونجایی که فامیل ما واقعا نگران هست خواهش مندیم از دوستان که اطلاعاتی در این زمینه دارن بیان بکنن.
آخرین مهلت دریافت ویزا تا کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟و اینکه هنوز به ما گفته نشده کی بریم و البته در مصاحبه قبول شدیم ایرادی داره؟
اسپانسر چجوریه؟ یعنی میشه سند خانه یا مغازه را به کنسول نشان داد و بحث اسپانسر حل شود؟یا باید پولی در بانک باشد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
و اینکه چجوری پیگیری کنیم؟جواب نمیدن آخه به ایمیل.یعنی بعد از 4 روز دیگه ویزا به هیچ کس نمیدن؟
همانطور که فرمودید افیسر گفته به اقوامتون که کیس شما قبول است از نظر ایشان (من اخر سر نفهمیدم کیس برای اقوام است یا خودتان چون در پست اخر گفته ای کیس ما

البته مطلبی که یادم رفت در پست قبلی به ان اشاره کنم، این است که افیسر به تشخیص خودش می تواند کیس شما یا به عبراتی اقوام شما را وارد مرحله دوم بکند ولی تیک نقص مدرک مرحله سوم را برای شما می زند وبه شما می گوید ظرف یک یا دوماه اینده که کلیر شدید ویا ایمیلی برای شما امد به همرا پاستان ، ان مدرک ناقص را هم بیاور وبعبارتی اگر نیاوری ویزا برای شما صادر نخواهد شد ،البته این به تشخیص افیسر هست برای بعضی قبول می کند وبرای بعضی می گوید تا مثلا این مدرک را نیاوری پروسه مرحله دوم شما شروع نمیشود