(2013-10-02 ساعت 15:03)EKAM نوشته:شما هم همینطور در مورد مدیکال هم نسبت به قبل هیچگونه تغییری نداشت جز اینکه برای من وقتی دکتر شوکلا ازم پرسید آبله مرغان گرفتی ومن گفتم نه که واکسنشو بهم زدن. رفت و برگشت هم با مترو رفتم که اگه خط سبز رو سوار شین به سمت اتصالات ایستگاه ابوهیل پیاده شین.(2013-10-02 ساعت 02:29)samywait نوشته: با سلام خدمت تمامی دوستان مهاجر سرایی
از لطفتون بابت تبریکای متعدد سپاسگذارم و آرزوی موفقیت برای تک تکتون دارم. من دیروز مصاحبه داشتم و به لطف راهنمایی های دوستان وپیشکسوتای گل مهاجرسرا که خیلی بم کمک کردن مدارکم رو کامل کردم و اومدم مصاحبه که یک ضرب گرفتم. اولین توصیه که میتونم به دوستان جدید داشته باشم اینه که حتما سفرنامه ها وشرح مصاحبه دوستان سال قبل رو با دقت بخونن که با آمادگی هر چه بیشتر بتونن بیان مصاحبه.
وضعیت کیس من فارغ التحصیل کارشناسی، سربازی معاف، دو تا اسپانسر داشتم که رو نکردم و فقط نامه از بانک تجارت بردم به مبلغ 75 تومان.
دوست عزيز اميدوارم در بقيه مراحل هم موفق باشي فقط لطف كن در مورد مراحل مديكالت هم يه توضيح كوچيك بده و چرا بهتون گفتن برين سفارت براي دريافت ويزا پس csc منتفيه؟؟!!!
تو بیمارستان هم به محض اینکه بگین برای تست مدیکال اومدین سریع خودشون همه کارا رو انجام میدن و راهنمایی میکنن و اصلا نگران نباشید.
در مورد csc هم اصلا از من نپرسید که داری یا نه سریع خودش یه برگه صورتی بم داد و گفت که روز یکشنبه ساعت 2 باید بیای سفارت پاستو تحویل بگیری.
2014AS000017XX, Abudhabi
, [font=Impact]تاریخ دریافت ویزا 2 اکتبر 2014، تاریخ ورود 1 مارچ 2014 واشنگتن دی سی[/font]