کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
دوستان من از نگرانی همه شما اطلاع دارم، بخصوص بعد از اتفاقی که برای دوستان 2013 افتاد، ولی باور کنید همه این بحث ها سال گذشته هم شده، میتونید توی همین تاپیک کلیرینس 2013 بخونید، ولی خب این مسئله ای نیست که ما بتونیم دخالتی درش داشته باشیم، من هم مثل شما هستم کیس نامبرم هم بالاست، ولی وقتی کاری نمیتونم بکنم چه کنم؟! بشینم با آمار و ارقام بازی کنم؟! حالا اگر دردی دوا میشد با این کار خب حرفی نبود ولی ما نمیتونیم جلوی پر شدنِ سهمیه رو بگیریم، نمیتونیم به کسی بگیم تو اقدام نکن تا من بتونم برم و ویزا کم نیاد، یکی از دوستان گفتن ازدواج نکنید الان بعد که رفتید اونور ازدواج کنید و همسرتون رو ببرید ولی اگر کسی بخواد ازدواج هم بکنه نمیاد به حرف من و شما گوش کنه، ما که بالاخره یه جا داریم زندگی میکنیم و همدیگه رو خوب میشناسیم، اگر بگم اکثر ما به فکر منافع خودمون هستیم پر بیراه نگفتم، در همین سایت مجازی دوستان تا حرفی بر خلاف میلشون می شنوند خیلی زود ما رو در پیام خصوصی مورد لطف قرار میدن!!! حالا چرا، چون مثلا پستی که گذاشتن عدم تایید شده و یا جوابی که گرفتن دلخواهشون نبوده...
کل حرف من اینه که بیاید این دوران رو با آرامش طی کنیم و امیدوار باشیم که به همه ویزا برسه ولی اگر خدای نکرده این اتفاق هم نیفتاد لااقل این وسط یه دوستی و انسانیت برامون باقی بمونه، از همتون ممنونم و برای همه آرزوی موفقیت دارم Smile
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا

پیام‌های این موضوع
شانس قبولی - توسط hamid7700 - 2013-08-25 ساعت 20:54
حدس چهارشنبه - توسط saeedshafiee - 2013-08-28 ساعت 10:20
15 روز و یک روز - توسط saeedshafiee - 2013-08-30 ساعت 14:28
فال حافظ ۲۰۱۴ - توسط banafsh14 - 2013-09-09 ساعت 16:12
Interview time - توسط saeedshafiee - 2013-09-13 ساعت 23:21
كارنتي هاي sep - توسط Moein1 - 2013-09-23 ساعت 00:19
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها - توسط aghaghia - 2013-10-03 ساعت 13:46
زنگ تفریح - توسط hgbeigi - 2013-11-03 ساعت 05:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان