کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2013-10-04 ساعت 12:51)King Eagle نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 12:25)Mozilla نوشته:  ممنون از پاسختون ، ولی من شنیده بودم که اگر شرکت کنم و اگر برنده نشم و بخواهم از طریق تحصیلی اقدام کنم و پذیرش بگیرم ، در صورتی که متوجه بشند که من لاتاری شرکت کردم ، ویزای تحصیلی نمی دن ! آیا این درسته یا خیر ؟
چون این نشون می ده که من فقط برای تحصیل نمی رم و می خوام در خاک آمریکا بمونم !
نظر شما و سایر دوستان چیست ؟
ممنون

بله درست شنیدین از اونجایی که یک مقدار مشکل شما تخصصی هست به این لینک مراجعه کنین خیلی بهتر جوابتون رو گیر میارین

http://mohajersara.com/forum-17.html

(2013-10-04 ساعت 12:48)afsharj نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 11:19)King Eagle نوشته:  
(2013-10-04 ساعت 10:53)afsharj نوشته:  دوستان من ثبت نام کردم و اشتباها مدرک تحصیلی رو چند واحد فوق لیسانس انتخاب کردم در حالی که لیسانس دارم
اگه قبول بشم مشکلی پیش نمیاد ؟

اشتباه که کردب قشنگ فقط بعد از قبولی با kccمکاتبه کن شانس بیاری ازت بپذیرن و گیر ندن

همین حالا هیچی نشده حالم گرفته شد Sad

وقتی میگیم دقت کنین برای اینجور مواقعه حالا ناراحت نشو یه ایمیل بهشون بزن مشکلت رو بگو قطعا جواب قاطعی بهت میدن

دوست گرام ایمیل نزنید بیکاز اونا الان جواب ایمیل نمیدن و حتی خود کامپیوتر یه سری جواب رو بصورت پیش فرض داره که اگه به سوالتون بخوره سند میکنه. در ضمن شما وقتی قبول شدید باید به فکر چاره باشید. وقتی شما هنوز وارد پروسه قبولی نشدید برای چی باهاشون مکاتبه کنید و اصلا تعهدی ندارن جوابتون رو نمیدن. انقدر بیکار نیستن. ثالثا به دلیل تعطیل شدن دولت فدرال درب کی سی سی فعلا بسته شده تا زمانی که در گیری دو حزب تو آ م ر ی ک ا سر بودجه به پایان برسه Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin شما تنها راه حلتون اینه که بخونید ارشد قبول شید که در صورت قبولی لاتاری ارائه کنید. اینم یه نوغ توفیقاجباری شد برای ارشدتون. Big Grin Big Grin Big Grin
تشکر کنندگان: King Eagle ، storagemeter ، afsharj

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام - توسط ostokhan - 2013-10-04 ساعت 13:35
REم ثبت نام - توسط sib 24 - 2013-10-21 ساعت 09:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان