2013-10-06 ساعت 23:44
(2013-10-06 ساعت 23:16)sepideh_ نوشته:(2013-10-06 ساعت 10:50)ghafari88 نوشته:(2013-10-06 ساعت 10:29)masuodrh نوشته: دوستان اگر برای خوندن زبان اقدام کردید لطفا از تجربیات خودتون اینجا بگین..من میخوام برم کلاس مکالمه،،اگر جایی رو میشناسین تو غرب تهران راهنمایی کنین
این سوال منم هست. ممنون می شم اگر دوستان به صورت فشرده اگر جایی رو سراغ دارن که کیفیت کارشون خوب باشه معرفی کنن ( من هم ترجیحاً محدوده مرکز و غرب تهران )
دوستان عزیز من فبلا چند ترم سفیر زبان خوندم ولی راضی نبودم بعد از چندی جستجو و پرس و جو موسسه اموزش زبان های خارجی دانشگاه تهران به من معرفی شد و الان 2 ترم میشه که اونجا ادامه می دم به نظرم خوبه
من يه معلم خيلي خيلي خوب ميشناسم كه در عرض سه ماه كاملا ميتونين روان صحبت كنين. اگر خواستين پيام خصوصي بدين.
Tabassomshojaat, كيس نامبر: 2014AS69xx، تاريخ رويت: ١ مي، ارسال فرمها: ٧ مي، دريافت تاييديه: ٢٧ مي، كارنت: April ٢٠١٤، دريافت نامه دوم: ١٧ آوريل، مصاحبه: جون ٢٠١٤، سفارت: ابوظبي، دريافت ويزا: يكضرب خدا رو شكر، سفر به آمريكا: سپتامبر ٢٠١٤، گرفتن سوشيال: ٢٩ سپتامبر، گرفتن گرين كارت: ٢٣ اكتبر ٢٠١٤