کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام
(2013-10-07 ساعت 03:30)Hesam s نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 02:38)King Eagle نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 02:26)Hesam s نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 12:27)aminking2005 نوشته:  سلام
دوستان من دو ماه هست که مقطع کارشناسی را تموم کردم سربازی هم نرفتم و می خوام ارشد پیام نور ثبت نام کنم اگه بنده برنده بشم در حالی که دانشجو ارشد باشم ایا می تونم مهاجرت کنم یا باید حتما خدمت سربازی را رفته باشم ؟

دوست عزیز شما یا باید univercity degree و واسه کارشناسیت بزنی . یا اینکه some university courses واسه ارشدت بزنی که اگه برنده شدی اگر در حال تحصیل در مقطع ارشد باشی 15 میلیون وثیقه میذاری و پاس می گیری و میری . ولی بدون اونا آخرین مدرکی که تا به امروز گرفتی و میخوان پس همون univercity dgree و واسه لیسانست بزن خودتم الکی به زحمت ننداز.Big Grin

نه عزیز اینا برای ارشدن :در حال خواندن ارشدSome graduate-level courses, ارشد کامل Master’s degree,

شما دوست گرامی هم همون university courses رو بزن همون طور که الان دوستمونم اشاره کردنSmile

منظورت univercity degree دیگه ؟؟؟؟ گمراه نشه دوستمون.

آره اشتباه لوپی بود دیگه اونقدر از این سوالای تکراری پرسیده شده که من مخم هنگ کرده Big GrinSad

بله university degreeبرای کارشناسی که تمام شده

(2013-10-07 ساعت 08:48)athenaa نوشته:  مدرسه فنی حرفه ای یعنی دیپلم مدرسه فنی حرفه ای؟ یا از این مدرکا که بیرون میگیرن؟

نه همون هنرستان و کارودانش منظورشه
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات مرتبط با مدرک تحصیلی در فرم ثبت نام - توسط King Eagle - 2013-10-07 ساعت 10:11
REم ثبت نام - توسط sib 24 - 2013-10-21 ساعت 09:18

کاربران در حال بازدید این موضوع: