(2013-10-07 ساعت 13:56)farzadsmile نوشته: با سلام
دوستان کسانی که نامه دوم رو دریافت کردند برای هماهنگی مصاحبه باید با سفارت مکاتبه داشته باشند یا خیر؟ یعنی قبل از اینکه به مصاحبه بروند باید با سفارت هماهنگ کنند؟
با تشکر
واسه آنکارا مدارک و باید بفرستین
(2013-10-07 ساعت 13:51)mehdir نوشته:(2013-10-07 ساعت 13:44)محبت نوشته:(2013-10-07 ساعت 11:42)mehdir نوشته: دوستان سلامسلام
خواستم پاسپورتمو عوض کنم که 3سال از اعتبارش مونده و 3تا مهر خروج داره به نظر شما اگه عوض کنم سوال برانگیز نمیشه ؟
دوست خوبم اصلا پاس شما رو عوض نمیکنن و فقط و فقط زمانی این کار رو برای شما انجام میدن که زیر یک سال از اعتبارش مونده باشه.
امکان عوض کردنش هست فقط مراحل اون یه خورده پیچیده تره من پرسیدم گفتن شما باید به اداره گذرنامه مراجعه کنید و اونجا یک برگه به شما میدن تا دلیل اون رو بنویسید و اگه بتونید متقاعدشون کنید به شما یک نامه برای تعویض میدن
آخه چه کاریه می خوای کنی شما الان از چی نگرانی ؟ که اونها بفهمن چه کشورهایی رفتی قبلا ؟ 3 سال مونده تا تموم شه اعتبارش
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !