کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها
متاسفانه روزهای اولی که ما میخاستیم فرمها رو پر کنیم اکثریت مدیران وپیشکسوتها میگفتن که هیچ عجله ای واسه فرستادن فرمها نیست فقط بادقت و حوصله پر کنید هنوز خیلی فرصت هست حالا میبینیم که دقیقا برعکس هست شما حتی در صورت اشتباه در تکمیل فرمها در حضور افیسر قبل از قسم میتونید تصحیح کنید ولی فرصتی که از دست رفته رو هرگز--خود من به عنوان یک تازه وارد در انجمن با خوندن این توصیه ها حداقل یکماه مدارکم رو دیرتر فرستادم وگرنه میخاستم چند روز بعد از قبولی بفرستم -حالا میبینیم که زود فرستادن فرمها مهمترین عامل در زود کارنت شدن در نتیجه دریافت نامه دوم در نتیجه مهلت بیشتری واسه کلیرنس داشتن و مهمتر از همه موفقیت در اخذ ویزا هست لطفا خواهشن تا از چیزی مطمین نیستید اینقدر با اطمینان خاطر نسخه نپیچید و با آینده ملت بازی نکنید به نظر من این انجمن خیلی مفیده ولی باید ترتیباتی داده بشه که مثلا بعضی از اعضای خاص بتونند نظر نهایی رو در مورد یک سوال مطرح شده بدند حتی جوابهای اشتباه توسط این افراد خاص حذف بشه که خدای نکرده موجب نشه که کسی بر اساس گفته یک شخص ناآگاه متضرر بشه خیلی از انجمن ها هستند که بعد از گذاشتن پست مثلا بعد از 10 دقیقه که توسط مدیران بررسی شد اون پست پابلیک میشه که چندتا حسن مهم داره اول اینکه اشتباهات توسط افراد خبره اصلاح میشه دوما پستهای تکراری پابلیک نمیشه وجلو اسپم ها گرفته میشه متاسفانه این انجمن اینجور نیست و هر موضوعی رو میتونی همون ثانیه پابلیک کنی خود من شاهد بودم که عضوی که مثل خود من تازه وارده وتازه امسال با این انجمن آشنا شده چنان با قاطعیت نظر میده که آدم با افیسر سفارت اشتباهش میگیره لطفا مدیران و پیشکسوتان حالا که لطف میکنند در حق ما و وقت و انرژی میذارن خواهشن تخصصی تر عمل کنندو فقط به مربوط و نامربوط بودن پستها بسنده نکنند و به درست و نادرست بودن جوابها بیشتر اهمیت بدند ببخشید که پرحرفی کردم لطفا در مورد این موضوع بقیه هم نظر بدند
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: philter ، ghafari88 ، powerb ، exxedus ، محبت ، cello86 ، زهرا خانی ، MEHR52

پیام‌های این موضوع
شانس قبولی - توسط hamid7700 - 2013-08-25 ساعت 20:54
حدس چهارشنبه - توسط saeedshafiee - 2013-08-28 ساعت 10:20
15 روز و یک روز - توسط saeedshafiee - 2013-08-30 ساعت 14:28
فال حافظ ۲۰۱۴ - توسط banafsh14 - 2013-09-09 ساعت 16:12
Interview time - توسط saeedshafiee - 2013-09-13 ساعت 23:21
كارنتي هاي sep - توسط Moein1 - 2013-09-23 ساعت 00:19
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره‌ها - توسط alimomen - 2013-10-07 ساعت 15:38
زنگ تفریح - توسط hgbeigi - 2013-11-03 ساعت 05:48

کاربران در حال بازدید این موضوع: