2013-10-07 ساعت 17:17
(2013-10-07 ساعت 16:38)mani.iht نوشته: دوستان من بلیت خریدم و تا ۳ هفته دیگه عازم هستم. مجبور شدم به خاطر مشغلهٔ فراوان بعد از ۲ ماه برگردم ایران اما الان دیدم موقهٔ برگشت پاسپورتم فقط ۴ ماه اعتبار داره و زمانی که وارد آمریکا میشیم ۶ ماه و ۱۵ روز،مشکلی برام پیش نمیاد اونجا زمان برگشتن و زمان ورود?،اساتید ممنون میشم راهنمای کنن.اگر پاسپورتمو عوض کنم و با پاسپورت جدید و قدیم همرام باشه. یعنی با پاسپورت جدید و پاسپورت قدیمی که ویزا توش هست مشکلی پیش نمیاد زمان رفت و برگشت اگر ۲ تا پاسپورت قدیم و جدید همراه باشه؟ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنن++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوست عزیز
چرا بیخودی برای خودت استرس ایجاد میکنی؟ با همین پاس برو و برگرد.
اگر گرین کارت رو گرفتی بازم میتونی با همین پاس بری یواس به شرطی که حداقل یک روز اعتبار داشته باشه . چون شرط اعتبار 6ماه برای خروج - شامل افراد دارای گرین کارت نمیشه.
اگر گرین رو نتونستی بگیری مجبور میشی پاس جدید بگیری و با ویزای روی پاس قدیم برگردی یواس. در این حالت باید فاصله زمانی بین ورود اول و دوم کمتر از یک سال باشه. ( مدت اعتبار ویزا یک ساله )
شماره کیس2012AS6xxx -آنکارا- مصاحبه: آپریل2012
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر
کلیرنس: 2 may - ویزا: 24 may - ورود آمریکا : 20 Sep ویرجینیا - دریافت گرین کارت :سه هفته . سوشیال یک هفته
نفرات کیس :2 نفر