2013-10-07 ساعت 23:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-07 ساعت 23:02 توسط King Eagle.)
(2013-10-07 ساعت 17:44)zz24 نوشته: دوستان عکسی که از عکاسی رو سی دی ریختیم رو وقتی میخواییم رو فرم بریزیم برای ثبت نام اگر نام فایل (فایلی که رو سی دی هست) نامی به غیر از نام اسم و فامیلی ما باشه چی؟چون من الان دیدم که عکاسی عکسی رو که تو سی دی ریخته اسم فایل عکس رو نام فامیلیم رو به اشتباهی نوشته....حالا سوالم اینه که اگر گزینه choose file در فرم ثبت نام رو بزنیم و این فایل رو انتخاب کنیم نامی که فایل عکس داره فرق داره با اسم من...ایرادی داره؟اصلا به نام فایل یا اسم فایل توجه میکنن یا فقز خود عکس؟!
ممنون میشم از افراد با تجربه راهنمایی کنن
نه عزیز اشکالی نداره شما فکرت تا کجاها میره من اصن دلم میخواد اسم عکسم رو بزارم مشت غلام عباس ستاره در کهکشان

(2013-10-07 ساعت 20:35)uvthk نوشته:(2013-10-06 ساعت 00:00)King Eagle نوشته:متأسفانه در ثبت نام اولیه مشخصات پسرم را ثبت نکرده بودم چون تازه به دنیا آمده بود(2013-10-05 ساعت 20:22)uvthk نوشته: با سلام
من در لاتاری 2013 برنده شدم اما به دلایلی متاسفانه ریجکت شدم سوالم اینه آیا میشه از همون عکس که قبلاً فرستادم استفاده کنم؟ ایراد نگیرن با توجه به اینکه بسیار سخت میگیرن. ممنونم
شما یخورده موضوعت فرق داره چون قبلا کیست رد شده دیگه بهونه دستشون نده برو یه عکس جدیدبگیر
درضمن اگه امکانش هست میشه دلیل ریجکتت رو بگی؟اگه خصوصی نیست البته
اشتباه کردی نمیخوام تو دلت رو خالی کنم اممممممما این موضوع خیلی با اشتباهات تایپی مثل نام و آدرس و.... فرق داره

یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـته
DV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بسته
راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش
خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش
خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور