2013-10-08 ساعت 21:07
(2013-10-08 ساعت 19:51)shiraz_neda نوشته:سلام(2013-10-08 ساعت 14:33)KIMIA2005 نوشته:(2013-10-08 ساعت 10:46)محبت نوشته:(2013-10-08 ساعت 09:52)snzirani نوشته: دوستان عزيزسلام
من به يه مشكل خوردم. ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.
دانشگاه عزيز لطف كرده و مدرك ديپلم منو گم كرده. قاعدتاً هنگام ارائه ليسانس بايد ديپلم را هم بهم ميدادند كه ندادند. حالا هم كه دنبالشم مي گن نمي دونيم كجاست. حالا به نظرتون تكليف من چيه؟
وقتي من مدرك ليسانس دارم يعني ديپلم هم داشتم ديگه ... ولي حالا كه اصلش موجود نيست مشكلي پيش مياد؟؟؟؟؟ من كمتر از ٢٠ روز يگه مصاحبه دارم و واقعاً گيج شدم.
البته همون لیسانس رو قطعا ازتون میخوان اما شما برای محکم کاری برو آموزش و پرورش منطقه تون و یه گواهی دیپلم براتون صادر میکنن و همو ن رو محض احتیاط ترجمه کن و همراه داشته باش
در گواهی دیپلم قید شده ( این گواهینامه یک نسخه است و از ان رونوشت والمثنی صادر نمی شود ) بنابراین فکر نمی کنم آموزش و پرورش گواهی دیپلم المثنی صادر کنه ..
آموزش و پرورش در چنین شرایطی تاییدیه تحصیلی میده که یک هفته طول میکشه به دارالترجمه پست شه . و طبق گفته خودشون از مدرک دیپلم اعتبارش بیشتره
البته این تاییدیه دیپلم که من گرفتم داخلش قید نشده 11 ساله یا 12 ساله فقط تایید کرده که در سال فلان مدرک دیپلم رو با معدل...اخذ کردم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.