2013-10-08 ساعت 22:16
(2013-10-08 ساعت 17:45)tenese نوشته:(2013-10-04 ساعت 17:32)azifa نوشته: سلام. ما امروز رسیدیم آنکارا و کارهای پزشکی رو هم انجام دادیم. سفرنامه حتمن خواهم نوشت ولی خواستم قبل از هر چیز بهتون بگم که هوا این جا واقعن سرده و با خودتون لباس گرم و شال و کلاه بیارید (دیشب توی راه از استانبول به آنکارا حتی برف هم اومد دو ساعتی) و مثل من گول هوای تهران رو نخوریدNemitunam farsi benevisam. ..........
دوم این که مدیکال سخت نیس اصلن، برای ما دو نفر 455 دلار شد مجموعا، 200 دلار که ویزیته و ثابته، 95 دلار هم که آزمایش خون و ایکس ری و اون هم ثابته، یعنی چهار تا واکسنی که به ما زد (ام ام آر و آنفلوآنزا) مجموعا 160 دلار شد و به نظرم خیلی جای حرص خوردن نداره که چه واکسن هایی داره بهمون می زنه، 295 دلارش بدون هیچ حرف پیشی اجباریه
فعلن همین تا بعد
ما دیروز رفتیم مدیکال، 2 نفر هستیم و برای 2نفرمون MMR و آنفولانزا زد. در مجموع 615$ هزینه کردیم. یه دوست دیگه از بچه های مهاجرسرا هم بودن همین واکسن ها رو زدن و اونها هم 615 تا رو پرداخت کردن، چرا اینهمه اختلاف هست... فردا مصاحبه داریم برامون انرژی ++++++++ بفرستید لطفن یکضرب بگیریمممم.
Man alan ke javabe medicalam ro greftam motevajeh shodam ke able morghoon ham baramun zade.... valy be ma2ta vaccan bishtar nazad. Ye soal ham daram natije medicale ma incomplete hast va ye gozine ba mazmun zir tik khorde
Applicant may be eligible for blanket waiver because vaccinations not medically appropriate.
In yani chi moshkeli ke ijad nemisheeeeee
2014AS2XX آنکارا، مصاحبه: هفته دوم اکتبر، کلیرنس
سفرنامه
آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان

آرزویم شادیست، آرزویم آرامش است برای تو برای خودم و برای تمام کسانی که نمی شناسمشان