(2013-10-09 ساعت 13:35)taghi1311 نوشته:(2013-10-09 ساعت 12:50)teriole نوشته:(2013-10-09 ساعت 12:41)سیامک ع نوشته:بله دوست عزیز دقیقا همین معنی میده چون من هم در می رفتم مصاحبه و تاریخ آپدیتم واسه جون هست یعنی از اون زمان تا الان دیگه کاری رو پروندم انجام نشده(2013-10-08 ساعت 16:14)taghi1311 نوشته:(2013-10-08 ساعت 14:27)سیامک ع نوشته: خیلی ممنون دوست عزیز این سایت را من هم همیشه چک می کردم فارسی سیس را نوشته بودید متوجه نشدم فقط 1 سوال دیگه داشتم:باسلام
س) در این سایت وقتی کیس نامبر را پر می کنی اعلام میکنه که مثلا" کیس شما تحت بررسی است و ممکن است x هفته دیگر طول بکشد ( تقریبا" عین جوابی که تو سایت سفارت میری اعلام کرده) من سوالم اینه که کجای این نوشته که آخرین آپدیت 4 سپتامبر است؟
در قسمت بالا 2 تاريخ نوشته كه تاريخ پاييني آن مربوط به آپديته كه براي هر شخصي جداست تاريج 4 سپتامبر مربوط به آخرين آپديت منه و ممكنه براي شما متفاوت باشه.
با تشکر از راهنمایی شما ولی یعنی چی ؟!! مادر من در جون رفته مصاحبه و در سایت سیس نوشته آپدیت شما تاریخ 14 جولای !!! یعنی اینکه از جولای تا حالا پرونده مادر من آپدیت نشده ؟! یعنی هنوز سفارت آمریکا در ابوظبی در ارتباط با پرونده مادر من از جولای همینطوری مونده؟!!!!
با سلام
با اين شرايط خدا به داد همه ما برسه
من فکر می کردم پس از بستن پروند های لاتاری در آخر سپتامیر از آنجائیکه سفارت سرش دیگر شلوغ نیست نوبت بررسی پروند هایی که جندین ماه در سفارت بخاطر به مثلا" fbiچک مانده سرعت چشمگیری می گیرد ولی متاسفانه..........! آخه اینکه از مسخره هم کمی آنطرف تر است و دیگه گندشو در آوردند که مثلا" تو کتگوری من که سپتامبر 2001 اقدام شده بایستی 13 الی 14 سال منتظر بمانیم و تازه اگر خدای ناخواسته اتفاقی نیافتد 1 الی 3 ماه بعد از در آمدن تاریخ در ویزا بلوتین نوبت مصاحبه بگیریم و بعد از مصاحبه تازه اگر همه مدارک کامل باشد چندین ماه حتی تا یکسال تو نوبت چک fbi باشیم و وقتی اسم در سایت مشاهده شد چون از مدیکال بیشتر از 6 ماه گذشته دوباره با صرف هزینه های آنچنانی مجددا" مدیکال انجام دهیم و آخر اینکه اگر تا آن موقع اگر زنده ماندیم هزینه های بلیط و سفر را با نرخ دلار 3000 تومان به بالا تهیه کنیم ( یعنی آتش زندن زندگی )و بعد تازه که مشرف به دیدن آمریکا شدیم تو آمریکا کاری نباشد که بتوانیم زندگی را بگذارانیم !!!!!!!!!!!!!!! واقعا" شما که این متن پر از منفی من را خواندید آیا از این روند و انتخاب زندگی برای خود و خانواده تون حالتون بهم نمی خوره؟!!!!!
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009