2013-10-18 ساعت 03:53
(2013-10-18 ساعت 02:28)chaymon نوشته: من ثبت نامم رو از طریق یکی از سایت هایی که کار ثبت نام رو می کنند انجام دادم و قراره به مدت پنج سال من رو ثبت نام کنند در سال دوم من برنده شدم و بهشون ایمیل زدم که ذیگه منو ثبت نام نکنند اما برای 2015 دوباره ثبت نام کردند ولی مشکل اینجاست که من تو تاریخ تولدم اشتباه کرده بودم و تو فرم ها اصلاح کردم و با ایمیل به kcc اطلاع دادم ولی حالا این سایت منو با تارخ تولد اشتباه و عکس 2 سال پیش دوباره ثبت نام کرده این به نظر شما مشکل میشه برای من؟ استرس بیخودی رفت بالا...
خودتون که میگین استرس بیخود، اولا که موردی نداره 2باره ثیت تام کنید، خیلی از دوستان 2بازه ثبت نام کردن، اون مورد اشتباه بودن تاریخ تولدتون رو هم که تا 2باره برنده نشید اهمیتی پیدا نمی کنه، پس استرستون بیمورده...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفهای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا