2013-10-19 ساعت 19:19
(2013-10-19 ساعت 13:49)Pearson نوشته: ببنيد الان شما يه موضوع ديگه ايي رو داريد مطرح مينمايد كه كاملن متفاوت هست .
اين كه يه ايراني از مبدا امريكا مي خواد از فرودگاه آلمان به عنوان ترانزيت براي رسيدن به ايران استفاده كند كه متفاوت از مبدا ايران به مقصد امريكا هست.
در يكي از حالتهاي زير شما نياز به ويزای ترانزيت نداريد:
1. گرين كارت داشته باشيد
2. از مدت زمان اعتبار ويزای امريكاتون نگذشته باشد
اگر از مدت زمان ويزای امريكاتون گذشته باشد شما نياز به ويزاي ترانزيت شنگن پيدا مي كند. براي انگلستان كاملن متفاوت هست اگر بيشتر از 6 ماه از ورودتون به امريكا گذشته باشد براي استفاده از فرودگاه لندن نياز به ويزاي ترانزيت پيدا ميكنيد حتي اگر ويزاي امريكاتون هنوز اعتبار داشته باشد
نه... من از مبدا ایران دارم میرم. نامزدم که آمریکاست پیگیر بلیت برای من بود. برای همین از آژانس های اونجا پرسیده. احتمالا علت اینکه جواب اشتباه گرفته هم همین بوده که اونها هم متوجه اینکه مبدا این بلیت قراره ایران باشه نشده اند. الان با این چیز جدیدی که نوشتید شما اطلاعات ما رو باز هم کامل تر فرمودید. بسیار سپاسگزارم از توجه و کمکتون دوست عزیز

نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا