کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور
خوب منم همینو می گم دیگه- اگه کسی بتونه 3ماه در سال رو بیاد ایران که دیگه مشکل ورود و خروج نداره.

بنظرم همون 3 سال اقامت پیوسته بیشتر معقولانه هستش تا این حداقل 9 ماه در سال (پیوسته یا ناپیوسته)

باشه ولی منم در همین تایپیک ازتون خواستم که شرایطتون رو توضیح بدید دیگه !من که نخواستم جای دیگری باشه که اینطوری می گید و ترجیح می دید و بعدشم پستتونو ویرایش می کنید Smile (عیبی نداره شوخی می کنم) من هم عرض کردم که هرطوری که مایل هستید ، مانعی نداره.
با اینکه نمی خوام از بحث تایپیک دور شیم ولی

اینکه می گید حداقل مدرک کارشناسیتونم دستتون نیست و باید اونجا از اول شروع کنید خوب خوشایند نیست.

و اینکه سه ماه هستش که تو شیکاگو اقامت دارید و هنوز موفق به پیدا کردن کاری نشده اید هم همینطور.

بنظرم شهرها و ایالت های دیگری را هم امتحان می کردید و جستجوتونو فقط متمرکز به شیگاگو نمی کردید.
بنظرم سیاتل-دالاس شهر های خوبی بنظر میان.

باز هرطوری که خودتان صلاح می دانید.
تشکر کنندگان: mhz_ir ، noobnoobi

پیام‌های این موضوع
RE: مشکل سربازی - توسط mhz_ir - 2013-08-29 ساعت 20:10
لازم نیست انقدر سخت بگیرید - توسط mtcanada - 2013-10-20 ساعت 10:14
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط mtcanada - 2013-10-21 ساعت 21:12
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:24
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:41
RE: مشکل سربازی و اجازه خروج از کشور - توسط saboteurprince - 2014-08-12 ساعت 12:45

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان